banner56

Arterium’da hayat var

İstanbul Times,Başakşehir Times Gazeteleri ve İstanbultimes.tv ortak yayını olarak Arterium projesinin genel koordinatörü İbrahim Oflazoğlu ile Arterium’un Başakşehir satış ofisinde projeleri hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorduk. Oflazoğlu gelecek vaad eden Arterium projesi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Arterium’da hayat var
 İbrahim Bey  öncelikle Arterium’un yapımcı firması hakkında kısaca bir bilgi verir misiniz ?

Tabiki veririz öncelikle projemize ilgi duyup bizimle söyleşi yapmaya geldiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Arteriumprojesinin yüklenici firması Cathay Türkiye'nin hızla büyüyen gayrimenkul yatırım gruplarından birisidir.Cathay'ın temelleri, 20 yıl önce Gayrimenkul ve İnşaat'ın işlerine başlaması ile atıldı. Bugün gayrimenkul sektörünün çeşitli alanlarına hizmet veren altı şirketi bünyesinde barındıran deneyimli ve enerjik bir ekiple faaliyetlerine devam etmektedir.

Bağcılar Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner Elif Günay Söyleşi

Yaptığınız projeler çok büyük, yerli ve yabancı ortaklarınız var mı peki ?

Evet hem Yerli hem de yabancı yatırımcılarla işbirlikleri içerisinde özel araziler üzerinde nitelikli konut, ofis, alışveriş, iş merkezi, sosyal ve kültürel projeleri hayata geçiren Cathay, bu gayrimenkullerin satış, kiralama ve işletim çalışmalarını da yapmaktadır. Yılda 100.000 m2 üretim ve geliştirme kapasitesini yüksek bir ivmeyle artırmaya devam etmekte, ilkeli ve yenilikçi iş yapma biçimleri geliştirmektedir.

Kurumsal stratejisinin temelinde müşterilerinin yaşam kalitesini artırmak bulunan Cathay, girişimci yaklaşımı ve kaliteyi rekabet üstünlüğü haline getirerek sektörün liderlerinden biri olmayı hedeflemektedir.

Arterium projeniz hakkında bilgi alabilir miyiz ?

Başakehir’in 2008 de ilçe olması ile burası ciddi manada bir cazibe merkezi haline geldi. Zaten bizler bir yere yatırım yapmadan önce ciddi bir proje ve bölge analizi yapıyoruz. Başakşehir’de yaptığımız analiz çalışmalarında burada gelecek gördüğümüzden dolayı Arterium projesi için 150.000 m2 lik alanda alışveriş caddesi ismi,ile ülkeye yeni bir konsept kazandırdığımıza inanıyoruz. Projemiz dahilinde cadde dükkanlar,konutlar ve villalar bulunmaktadır.

Arterium etrafı duvarlarla çevrilen bir site olmadığı halde güvenlik gayet iyi bu konuda neler söylemek istersiniz ?

Çok güzel bir soru sordunuz. Biz etrafı duvarlarla çevrilen ve site sakinlerinin çevresi ile irtibatını kesen anlayışını benimsemediğimiz için basit bir şekilde etrafını  duvarlarla kapatıp kapısına da bir güvenlik kulübesi yapmak bizim için zor değildi. Ancak biz projemizi inşaa etmeye başladığımız zaman hem güvenli bir yer yapalım hem de çevresi ile iletişimde olsun  istedik. Bu isteğimiz doğrultusunda daha doğrusu projemize ilgi duyan alıcılarımızın talepleri doğrsultusunda Arterium projesini hayata geçirdik.

Olipiyat Şehri,Türkiye’nin en büyük İmam Hatibi,OSB.Kayaşehir gibi devasa projelerin geçiş noktasındasınız bu özellikler Arterium’a ne tür bir değer katar sizce ?

Bahsettiğiniz yerlerin ülke için ifade ettiği önem kavrandığı zaman projemizin ne kadar değerli olduğu ortaya çıkar.Biz bütün bu özelliklerin farkındayız. İSTOÇ, ilçemizin resmi kurumlarının yapılacağı yer,metro çalışması,sağlık şehri başta olmak üzere bir çok büyük projede Arterium’a sadece beş dakikalık mesafededir. Birkaç yıl içinde başlanan projeler mesafe aldıktan sonra projemizin inşaa edildiği alan Başakşehir’in en güzel cazibe merkezi olacaktır.

Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi olan Tenzile Erdoğan İmam Hatibi Arterium’un yanı başında yapıldı bu size ne katacak ?

İstanbul’un en önemli sorununun trafik olduğu üzerinde bu şehirde yaşayan herkes bilir. Bugün öğrencilerimizin ve velilerimizin en korkulu rüyası olan konu hiç şüphesiz ki servislerde harcanan zamandır. Arterium’da ikamet eden ve çocuğunu Türkiye’nin en donanımlı İmam Hatip  Ortaokulu ve Lisesine göndermek isteyen  bir aile servis kullanma gereği duymadan çocuğunu okula gönderebilecek. Bu büyük bir şanstır diye düşünüyorum.

Başakşehir’de komşuluk çok önemli sizin projede komşuluk nasıl ?

Hüseyin Bey siz de, ben de Başakşehir’de ikamet ediyoruz. Başakşehir etaplar bölgesinde en önemli olan konu hiç şüphe yok ki komşuluktur. Biz de ikamet eden ve iş yeri işleten herkes komşuluğun  önemini bilen bir yapıya sahiptir.Biz sadece gayrimenkul satmıyoruz.Aynı zamanda komşuluğun önemine inanan insanlarımızı da bir araya getiriyoruz diyen İbrahim Oflazoğluokularımıza ve TV’mizin izleyenlere gayrimenkul satın almadan satış ofislerinde bilgi almalarını tasiye etti.

Satış ofisi srorumlusu Enise Özcoşkun Arterium projesini incelemek isteyen tüm ilgilileri ofislerine beklediklerini ifade etti

Arterium Başakşehir satış ofisi yetkilisi Enise Özcoşkun’da şu açıklamayı yaptı.’’ArteriumBaşakşehir satış ofisi olarak tüm ziyaretçilerimize projelerimizi  anlatmak ve bilgi sahibi yapmak adına tecrübeli arkadaşlarımız ile kendilerini satış ofisimize bekliyoruz “,dedi.

Detaylı bilgi almak için ;

Arterium Başakşehir Satış Ofisi

Başakşehir Mahallesi İstiklal Caddesi

Tel: 0212- 485 98 00 Fax : 0212- 485 98 88

 Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11