banner56

Analiz / Everest İnşaat & Gayrimenkul

Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat ve Gayrimenkul sektörü cazibesini devam ettiriyor. İstanbul’un eski ilçelerinde nerede ise üzerine inşaat yapılmayan arsa kalmadı dersek abartı olmaz.

Analiz / Everest İnşaat & Gayrimenkul
İnşaat - Emlak & Gayrimenkul Sektörü büyümeye devam ediyor 

2008 Yılında ilçe olan 8 tane yerde en yoğun inşaat faaliyetleri devan ediyor. Başakşehir İstanbul’un yeni ilçelerinden birisidir. Devlet İstanbul’da yapacağı bir çok önemli kurum ve kuruluşun merkezini bu ilçede yapıyor.

Bağcılar Times Haber Merkezi 

Olimpiyat stadı daha da geliştirilerek bir çok spor müsabakasının burada yapılması hedefleniyor. Sur içinde kalan önemli sağlık kuruluşlarımızın yeni merkezi olarak Başakşehir düşünülüyor.

Yine ülkemizin GAP’tan sonra ikinci büyük projesi olan ikitelli Organize Sanayi Bölgesi’ nde  bulunan 39 tane sanayi sitesinin 37  tanesi Başakşehir’de yer alıyor.

TOKİ’nin Türkiye genelindeki en büyük projesi olan 65.000 konutluk Kayaşehir projesi de Başakşehir ilçesi sınırları içinde yer alıyor.

Ülkemizin büyük inşaat firmalarından bir çoğu burada devasa inşaatlar üretiyor. Başakşehir’in ilk uydu kentleri Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 1994 yılında İBB başkanı seçilmesi ile 1.Etap ile başladı. 2.4.5.Etap ve Metrokent ile devam etti. Emlak GYO’ da Bahçeşehir’i modern bir kent olarak dizayn etti.

Daha sonra Gül İnşaat,İhlas Holding, Kuzu Group,KC.Group,Makro İnşaat, Cathay-ARTERIUM- Mall Of İstanbul ,Ağaoğlu My Wrold ,Hayat Park konakları ,Makro- Ak Yapı Bahçetepebaşta olmak üzere bir çok irili ufaklı proje Başakşehir’de yapıldı,yapılıyor.

Everest İnşaat & Gayrimenkul olarak İstanbul’un 39 ilçesinde yaptığımız çalışmalarda Başakşehir’de inşaat yapan firmaların satış konusunda çok zorlanmadıkları gördüğümüzü söyleyebiliriz.

Yatırımcıların uygun lokasyonda yer alan ve rahat bir yaşamın olduğu konutlarda yer almaları halinde pişman olmayacaklarını düşünüyoruz.

CATHAY İnşaat’ın ciddi bir projesi olan ARTERIUM’da sayılı sayıda daire kaldı. Cadde işyeri konsepti ile “Mahalle sıcaklığında site modernliği ARTREIUM” sloganı ile az sayıdaki konut ve işyeri sahibini bekliyor.

Arterium ‘un bir iki özelliğini de ifade ederek analizimize son verelim.

-Türkiye’nin ilk ve en büyük İmam hatibinin yanında yapılıyor 

-TOKİ’nin Kayaşehir’de yaptığı 65.000 konutluk projenin giriş kapısında yer alıyor

-Organize sanayi bölgesine beş dakikalık mesafede

-Yeni Köprü ve Havalimanına çok yakın bir lokasyonda

-Devasa şehir hastanesinin yapılacağı yerin yanı başında

-Başakşehir metrosuna sadece 2 Km.lik mesafede

Daha bir çok özelliği olan projeyi görmeniz sizin yararınıza olabilir.

Gelecek analizimizde başka bir ilçeyi masaya yatıracağız.

EVEREST  / İnşaat & Gayrimenkul

İletişim için : 0532-317 11 40

                     0532-344 05 12  

İstanbul'un 39 ilçesi ile alakalı Emlak ve Gayrimenkul konusunda bilgi almak isterseniz lütfen bizimle temasa geçiniz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11