banner56

Gelecek Partisinden Sarıyerli Öğrencilere Ücretsiz Kurs Hizmeti

Üniversite sınavlarına hazırlanan Sarıyerli öğrenciler için ücretsiz ek ders kursu açan Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, kayıt yaptıran öğrencilerle bir araya geldi. Kursa kayıt yaptıran öğrenciler arasında Boğaziçi, Marmara, İTÜ ve İstanbul Üniversitelerini kazananlara bin lira burs vereceğini açıklandı.

Gelecek Partisinden Sarıyerli Öğrencilere Ücretsiz Kurs Hizmeti
Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı dar gelirli ailelerin öğrencilerinin üniversite sınavlarına hazırlanması için ücretsiz ek ders kursu hizmeti veriyor. Kursa Sarıyer'de oturan 8. sınıf öğrencileri ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler ücretsiz olarak faydalanabilecek. Hafta sonu verilecek kurslarda dersleri gönüllü üniversite öğrencileri verecek.

Sarıyer Haber Gazetesi Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner


Kurs öncesi Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili öğrencilerle buluştu. Toplantıda Gelecek Partisi Genel Merkez Kültür ve Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ, öğrenciler ve aileleri de katıldı.
Tanışma toplantısında konuşan İlçe Başkanı Erhan Vergili, “Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak gençlere ve eğitimlerine önem veriyoruz. Sarıyer’imizin genç beyinlerine destek olmaya devam ediyoruz. Geleceğimiz gençlerin daha iyi eğitim almaları için çalışıyoruz. 17 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan ücretsiz ek ders kursunun yanı sıra siz değerli öğrencilerimize bir müjdemiz daha var. Başlatmış olduğumuz kursumuza kayıt yaptıran ve kursa katılan öğrencilerimiz arasında Boğaziçi, Marmara, İTÜ ve İstanbul Üniversitelerinin 4 yıllık fakültelerini kazanan öğrencilere bin TL burs desteği vereceğiz. Bugün olduğu gibi yarın da gençlerimizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı ( İTHA )

Sarıyer Haber Gazetesi 1

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11