banner56

Başarılı Öğrencilerin Madalya Sevinci

Bağcılar’da 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı, ‘Okul Sporları Fiziksel Etkinlik Faaliyetleri’ kapsamında ilçe müsabakaları düzenlendi. 14-15 Mayıs tarihleri arasında Mahmutbey Stadı’nda 6 kategoride düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

Başarılı Öğrencilerin Madalya Sevinci
 Bağcılar’da 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Fiziksel Etkinlik Faaliyetleri kapsamında ilçedeki ilkokullar arasında yarışma düzenlendi. Sıralı halka oyunu, bayrak koşusu, fasulye torba oyunu, isabet oyunu, bowling ve top sektirme branşlarındaki oyunlarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Bağcılar Times Haber Merkezi


Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı’nda düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, çocukların zihnen ve fiziken geleceğe en iyi şekilde hazırlanması gerektiğini anlattı. Çakır, “Çocuklar hayatın gerçeklerini kendi iç dünyasına hazırlar. Hayatın zorluklarına karşı kendisini hazırlar. İlçemizdeki 44 okulumuzdan 880 öğrencimiz 6 dalda gayret gösterip kendilerini ortaya koydular.” şeklinde konuştular. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise yaptığı konuşmada çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için hizmet verdiklerini belirterek, şunları söyledi:
“17 Bilgi Evimizde 50 bine yakın öğrencimiz eğitim görüyor. Yine öğrencilerimiz Yaz Kamplarımıza katılıyor. Gençlik Merkezimizde de fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan etkinliklere katılıyorlar. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yılmaz’ın şahsında emeği geçen herkesi kutluyorum.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da öğrencilerin centilmence yarışarak büyüklerinin takdirini topladığını belirterek, “Hedefimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek.” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

Konuşmaların sonunda Bağcılar Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, ilkokullar arasında ortaklaşa düzenlediği “sıralı halka oyunu, bayrak koşusu, fasulye torba oyunu, isabet oyunu, bowling ve top sektirme oyunu’nda başarılı olarak dereceye giren öğrencilere ve okullara madalyaları verildi.
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler düzenlenecek olan İstanbul Fiziksel Etkinlik Şampiyonası’nda Bağcılar’ı temsil edecek.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 10:25

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11