banner56

AK PARTİ İmamoğlu’na Haksızlık Yaptıkça İmamoğlu’nun Oyları Artıyor

Özellikle mahalli basın ile hiç mi hiç sağlıklı bir iletişimi olmayan Ak Parti İBB Gurup başkan vekili sayın Mehmet Tevfik Göksu’nun ve diğer Ak Partili yöneticilerin kendi çalışmalarını ve halkın hayatını kolaylaştırıcı projelerini anlatacakları yerde İmamoğlu şunu yaptı, bunu yapamadı diyerek zamanlarını yanlış yerde harcıyorlar.

Halk kimin ne yaptığını veya ne yapamadığını görüyor ve biliyor.

Örnek vermek gerekirse kısa bir süre önce sokakta seçmenin birisi Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Konya Büyükşehir Belediyesinin otobüs alım ihalesini imzaladı ama nedense Konya’nın 5 misli büyük nüfusa sahip olan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin otobüs alım ihalesini onaylamadı dedi.

Eğer sayın Cumhurbaşkanının İBB’nin talebini haklı bir şekilde onaylamaması gerekiyorsa mesela örnek de vererek İBB borçlanma sınırını aştığından dolayı kredi ile otobüs alım ihalesine izin verilmedi diyerek belgesi ile açık ve net bir şekilde biz basın mensuplarına ve halka sağlıklı bir açıklama yapmak var iken çetrefilli yollara girmeye gerek yok.

ESENLER HALKINDAN BAŞKANLARINA SERZENİŞ BİZİ UNUTTU İBB YE GÖZ KIRPIYOR İDDİALARI SIK SIK GÜNDEME GELİR OLDU …

İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalı olarak sık sık Esenler Dörtyol Meydanında gidip vatandaşa gündem ile alakalı sorular sorarak yayınlıyoruz.

  1. İBB ‘de Gurup başkan vekili değil iken Esenler halkının kendisinden memnuniyet oranı daha fazla idi. Şu an ise kendi seçmeni bile bir mesafe koymuş durumda.

Mesela Esenler de bir seçmen M.Tevfik Göksu için kendi belediye işçilerine % 30 zam yaptığı halde İBB’nin % 50 zam yapması gerektiğini söylemesi halk tarafından bir çelişki olarak görüldü.

Sokakta halk bize Ak Parti’nin sadece İmamoğlu başarılı olmasın diye meclis çoğunluğuna güvenerek İstanbul halkının hayatını kolaylaştırıcı bir çok çalışmayı meclis çoğunluğu ile engellemeye çalışması tepki ile karşılanıyor.

Örnek vermek gerekirse ayın Göksu İBB 45.000 bin kişinin işten çıkarıldığını söylüyor. İmamoğlu cevap vererek biz bu kadar insanı işten çıkarmadık…

Bizde 86 bin kişi çalışıyor emekliği gelenler var…Yönetim değiştiği için bizimle çalışmak istemeyenler var… Basın yayın organları aracılığı ile İBB yönetimi hakkında iş akdini feshedecek açıklama yapanlar,iki seçim arasında işe alınanlar, bizim çalışma hızımıza uyum sağlayamayan arkadaşlarımız vs. var dinilerek yeni yönetim dönenimde Göksu’nun açıkladığı sayının yarısı kadar bir değişim olduğunu vurgulamıştı.

Kim olursa olsun,ne olursa olsun hiçbir kimsenin halka yalan söyleme hakkı yok.

Bir Afrika atasözü der ki ;

“Sular alçalınca karıncalar balıkları yer, Yükselince de balıklar karıncaları,Kimse bugünkü gücüne güvenerek karşısındakini ezmeye çalışmasın çünkü kimin kimi yiyeceğine insanların gücü değil suyun akışı karar verir” der.

İstanbul Halkı 31 Mart 2021 Belediye seçimlerinde İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlıklarını Millet ittifakı adaylarına vermiş buna karşın meclis çoğunluğunu da Ak partiye vererek kendisince bir denge kurak oto kontrol sağlamaya gayret etmiştir.

Hiçbirimizin halkın iradesini sorgulama hakkı yok. Bu irade gereği seçilen herkes halka hizmet için üzerini düşeni yapmalıdır.

Sadece rakip partinin belediye başkanı yıpransın düşüncesi ile halkı cezalandırmaya kalkanlar bir sonraki seçimde halkın sert tokadını yerler.

Ak Parti medya gücünü kullanarak İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çalışmalarını engellemesin.

Örneğin Metro ihalesi i için şu belge eksik bu belge eksik dinilerek aylarca süren yazışma yapmak yerine biz bakanlık olarak işlemlerinizi tamamlamaya çalışıyoruz.

Sizde bu sürede şu eksik belgeleri toplayın İstanbul halkının daha eken sürede Metrolarına kavuşması için hepimiz üzerimize düşeni yapalım denileceği yerde resmi yazışmalar ile aylar sürecek bir süreç ile işi uzatmak yerine daha samimi ve hızlı bir süreç işletmek İstanbul halkının yararına olmaz mı ?

Sonuç olarak dünya artık küçük bir köy olmuş durumda insanlar minik bir araştırma ile gerçeğe ve doğruya daha erken bir sürede ulaşma imkanı elde edebiliyorlar.

Ülkesi için çaba sarf eden herkese selam olsun.

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner

YORUM EKLE

banner17

banner15

banner11