banner56

Bağcılarlılar İnteraktif Meclisi Sevdi

Bağcılarlılar, Akıllı Belediyecilik Uygulaması olarak hizmete sunulan ‘İnteraktif Meclis’e yoğun ilgi gösteriyor. İnteraktif Meclis’te sorunları kısa sürede çözüme kavuşturulan ilçe sakinlerinin soruları da Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından cevaplanıyor.

Bağcılarlılar İnteraktif Meclisi Sevdi
  ‘Akıllı Belediyecilik Uygulaması’nı başarıyla yürüten Bağcılar Belediyesi’nin hizmete sunduğu İnteraktif Meclis Uygulamasında sorunlar kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, www.interaktifmeclis.com adresinden kendisine ulaşan hemşehrilerinin sorularını cevaplayarak, dile getirdikleri sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

e-Katılımcılık’ta öncü proje olarak 2013 yılında hizmete sunulan İnteraktif Meclis Uygulaması’na ilgi her geçen gün artıyor. Her Salı günü saat 11.00’de düzenlenen İnteraktif Meclis’te Bağcılarlılar, Başkan Lokman Çağırıcı ile canlı olarak sohbet edebiliyorlar. Çağırıcı, sosyal medya üzerinden Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi (EBYS) aracılığıyla internetten aktarılan soruları cevaplıyor ve sorunları çözüme kavuşturuyor.

TEKNOLOJİK DEVRİME AYAK UYDURUYORUZ”

Teknolojiyi hizmet sektöründe en hızlı ve verimli kullanabilmek amacıyla “e-belediye” sistemini kurduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ve Sanal Operatör ile akıllı belediyecilik uygulamalarında teknolojinin bütün imkanlarını en etkin şekilde değerlendirdiklerini anlattı. Bilgi çağının gereklerini yerine getirdiklerini vurgulayan Çağırıcı, hizmete sundukları İnteraktif Meclis Uygulaması sayesinde Bağcılarlılarlı hemşehrileriyle internet üzerinden canlı olarak görüşebildiğini sorunları dinlediğini, soruları cevapladığını, görüş, düşünce ve temennileri aldığını kaydetti. Çağırıcı, “Projemiz vatandaşlarımızın oldukça ilgisini çekti. Belediyemiz ‘e-katılımcılık’ çalışmalarıyla internet üzerinden halkın yönetime katılmasını teşvik ediyor. Bu projemiz e-katılımcılık çalışmalarında en iyi örnek olarak gösteriliyor. Bu yüzden de mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)




Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 15:18

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11