banner56

Bağcılar’da Hizmet Konuşuluyor

2009- 2014 yılları arasında Bağcılar Belediyesi’nde 5 yıl görev yapan meclis üyeleri Engelliler Sarayı’nda bir araya geldi. İlçedeki hizmetlerin değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda projelerin hayata geçirilmesinde belediye meclis üyelerinin önemli katkıları olduğu vurgulandı.

Bağcılar’da Hizmet Konuşuluyor
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 2009-2014 yılları arasında görev yapan meclis üyeleriyle bir araya geldi. Engelliler Sarayı’nda yapılan toplantıda Başkan Çağırıcı, hizmetlerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek plaket verdi.

Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, toplantıda 5 yılın kısa bir değerlendirmesini yaptı. Başkan Lokman Çağırıcı bu hizmetlerin gerçekleşmesinde belediye meclis üyelerinin önemli katkıları olduğunu söyleyerek, “Son 5 yılda Bağcılar’ın gelişim ve değişim sürecinde gerek iktidar gerekse muhalefette bulunan değerli meclis üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bağcılar Times Haber Merkezi / Birol Can Dede 

EN HAYIRLI HİZMET


Başkan Çağırıcı, belediyenin yapmış olduğu en önemli ve en hayırlı hizmetin Engelliler Sarayı olduğunu belirterek, “Burada 6500 engelli kardeşimiz hiçbir ücret vermeden hizmet görüyor. Eğitim gören ve meslek sahibi olan birçok engelliyi de işe yerleştirdik” diyerek bu merkezde emeği geçenlere bir kez daha teşekkür etti.


İLKELİ DURUŞUMUZ DEĞİŞİMİ BAŞLATTI

Bağcılar’da özellikle sosyal ve kültürel alanda büyük bir gelişim ve değişim yaşandığına dikkat çeken Çağırıcı, Nostalji Bahçeleri, Osmanlı, Malatya, Kastamonu ve Sivas Konakları, Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, muhtarlık binaları, aile sağlık merkezleri, bilgi evleri, kapalı spor salonları, yüzme havuzları gibi hizmete sunulan birçok projeyle ilçenin yapısal çehresinin değiştiğini ifade etti. Bağcılar Belediyesi’nin özellikle imar planları ve alt yapısal anlamda ilkeli duruşuyla İstanbul’a damgasını vurduğunu ifade eden Çağırıcı, “Şu anda belediyemizin vermiş olduğu özgüvenle birçok önemli yapı şirketi Bağcılar’a yatırım yapıyor. Sosyal yaşam alanlarıyla konutlar inşa ediyor. Bu ilkeli duruşumuz sayesinde yatırımların devamı gelecektir.” diye konuştu.

İSTANBUL BAĞCILAR’I KONUŞACAK

Başkan Çağırıcı, yaptıkları kentsel dönüşüm ve meydan projesi ile tüm İstanbul’un Bağcılar’dan bahsedeceğini belirterek şöyle konuştu: “Farklı bir uygulama ile Kentsel Dönüşüm projemize hız vererek, ilçemizin daha modern görünmesi için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Özellikle Meydan Projemizde çalışmalarda da son aşamaya gelindi. İstanbul’un en büyük meydanı Bağcılar’da olacak”

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise İstanbul’un en kalabalık nüfusuna sahip olan Bağcılar’ın son yıllarda ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirdiğini belirterek, “İlçemizde çok önemli yatırımlar ve projeler hayata geçiriliyorsa bunda bütün kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum örgütlerimizin işbirliği ve dayanışma duygusuyla hareket etmesinin önemi var. Bu kapsamda özveriyle çalışan meclis üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. Bazı meclis üyeleri de Başkan Çağırıcıya başarılarının devam etmesi dileğinde bulundular.


ÇAĞIRICI PLAKET VERDİ

Başkan Çağırıcı’nın, Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis üyelerine birer teşekkür plaketi verdiği program sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11