banner56

Bağcılar’da iki ayda 2706 çocuk sünnet ettirildi

Bağcılar Belediyesi tarafından maddi imkanları kısıtlı olan 2706 çocuk ilçede bulunan özel hastanelerde sünnet ettirildi. Çocukların sünnet kıyafetleri de Bağcılar Belediyesi Hayır Çarşısı’ndan ücretsiz olarak karşılandı.

Bağcılar’da iki ayda 2706 çocuk sünnet ettirildi
Bağcılar’da yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için Bağcılar Belediyesi’nce her yıl gerçekleştirilen sünnet etkinliği devam ediyor. Mayıs ayı sonunda başlayan proje kapsamında bugüne kadar 2706 çocuk için başvuru yapıldı. Bağcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne kayıt yaptıran aileler aldıkları sünnet kağıdıyla beraber ilçedeki 4 özel hastaneye gönderiliyor.
Hastanede en son teknolojiyle sünnet ettirilen çocukların asasından gömleğine ve şapkasına kadar sünnet kıyafetleri ise Bağcılar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşı’sından temin ediliyor. Yetkililer, müracaatların Ekim ayına kadar devam edeceğini söyledi. Geçen yıl aynı dönemde 3103 çocuk sünnet ettirilmişti.

“Çocukların en hijyenik şartlarda sünnet olmalarını sağlıyoruz”

Sünnet olan çocukları tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı “Bağcılarlı ailelerimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmıyoruz. Çocukları en hijyenik şartlarda sünnet olmalarını sağlayarak onların mutluluklarına ortak oluyoruz” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 13:02

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11