banner56

Avrasya Hastanesi Kalp Konseyi Önemli Konulara Değiniyor…

​​​​​​​Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Yerleşkesi Kalp ve Damar Hastalıkları ile alakalı konunun uzmanları doktorlar zaman kaybeden ve hasta için doğru teşhis ve tedavi sürecini başlatmak adına her hafta hastanenin konferans salonunda toplanarak bire bir vakalarla alakalı fikir alış verişi yaparak hastalara şifa sunmak adına emek harcamalarını izledik.

Avrasya Hastanesi Kalp Konseyi Önemli Konulara Değiniyor…
 İşte Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Yerleşkesi Kalp Konseyi Üyeleri

Konseyin başkanı Prof Dr. Mehmet Meriç‘in moderatörlüğünde yapılan toplantıda mesleklerinin zirvesinde olan bütün katılımcılar sunmaları gereken bilgi ve birikimlerini ortaya koydular.

Bağcılar Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner  

Konseye Katılan Doktorlar:

ADI SOYADI

DEPARTMAN


Prof. Dr. Mehmet MERİÇ

Kardiyoloji Uzmanı/Başkan


Prof. Dr. Ali Rıza CENAL

Medikal Direktör/KVC Uzmanı


Prof. Dr. Ali BAYRAM

Kardiyoloji Uzmanı


Prof. Dr. Esat AKINCI

KVC Uzmanı


Doç Dr. Habib ÇİL

Kardiyoloji Uzmanı


Uzm. Dr. Emel ERGÜNEY

Kardiyoloji Uzmanı


Op. Dr. Yerik YUNUSBEKOV

KVC Uzmanı








Konseyin Amaçlar

Kalp ve damar hastalıklarındaki ölüm oranlarının en aza indirilmesi, hastalarımızın bilgilerini alanında uzman tüm hekimlerimizin görüşleriyle tedaviye başlatılması.

Konseyin başkanı Prof. Dr. Mehmet Meriç Şunları Söyledi :

Avrasya Hastanemizin Kurucusu ve yönetim kurulu başkanımız sayın Opr.Dr. Hüseyin Urlu hocamızın riyasetinde yıllar önce değişik sağlık konularında değişik birimler ile alakalı oluşturulan konseylerimizin elde ettiği başarıyı gördükten sonra hastanemizdeki tüm kardiyoloji uzmanları ve kalp ve damar cerrahisi uzmanları ile bir araya gelerek hastalarımızı en doğru teşhis ve tedaviyi uygulamak için hepimiz bilgimizi bir araya getirerek vakalar üstünde her datayı masaya yatırarak her hekim arkadaşımız kendi açısından bilgi vererek zaman kaybını önleyici bir çok problemi ortada kaldıran konseyimizde güzel sonuçlar alıyoruz.

Kalp ve Damar Hastalıkları için hastaların çok dikkatli ve bilinçli olmaları gerekir…

Avrasya Hastanesi Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Op.Dr. Hüseyin Urlu’ da şunları söyledi:

Kalp ve damar hastalıkları dünyada ki ölümlerin %30’una sebep olan orta ve ileri yaştaki kişilerin en dikkat edilmesi gereken sağlık sorunudur.

Ülkemizde artan kalp krizlerini ele almak ve hastanemize kalp rahatsızlığı ile başvuran hastaları daha detaylı inceleyebilmek için bu konsey kurulmuştur.

Konseyin amacı kardiyoloji uzmanları ve cerrahlarımızla hastanın donelerinin ortak bir alanda incelenerek, tartışma sonunda en doğru tedavinin uygulanarak hastanın daha sağlıklı bir şekilde taburcu edilmesi amaçlanmıştır.

“Hiçbir şey insan ve sağlık kadar önemli değildir” sloganı ile 20 yıldır hizmet sunan hastanemiz yıllardır gerçekleştirdiği “Onkoloji Konseyi” çalışmalarına şimdi de “Kalp Konseyi” çalışmasını ekleyerek hastalarını konseyde ortak uzman hekim kararıyla tedavi etmektedir.

Avrasya Hastaneler Grubu olarak en önemli hedefimiz hasta ve hasta yakını memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak adına sürekli yeni çalışmalarla kendimizi çağın gereklerine göre dizayn ediyoruz. Hastane olarak  Onkoloji ve kalp hastalıkları konusunda Avrasya sağlık grubu olarak ileri seviyede hizmet veriyoruz. Yurt içi ve yurt dışı çok sayıda hastalarımız bu ölümler için bizi tercih ediyor, Tercihlerinden dolayı hasta ve hasta yakınlarımıza teşekkür ederiz.

Değerli bilgilerini hastalarımız için sefer ber eden bütün konsey üyesi meslektaşlarıma bir kez de gazeteniz aracılığı ile teşekkür etmek isterim.

Kaynak: Bağcılar Times Haber Ajansı


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 10:06

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11