banner56

Kadınların İlgi Odağı Kadın Ve Aile Kültür Sanat Merkezi

Bağcılarlı kadınlar, 2011 yılından bu yana hizmet veren Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ne yoğun ilgi gösteriyor. Kurs gören kadınların Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olduğu kurslar için yeni dönem Ekim ayında başlayacak. Kurslara katılmak isteyen kadınların kaydı alınıyor.

Kadınların İlgi Odağı Kadın Ve Aile Kültür Sanat Merkezi
 Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde 2014-2015 öğretim sezonunda 65 branşta 124 kurs verildi. Bu kurslardan 2557 kişi faydalandı.

 

Bağcılar Belediyesi tarafından kadınların sosyal yaşama katılımını sağlamak amacıyla 2011 yılında hizmete sunulan Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi yoğun ilgi görüyor. Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen kurslara katılmak isteyen kadınlar, kurslardan faydalanmak için kayıt yaptırıyor.

Bağcılar’da oturan 15 yaş üzeri kadınlar, kurslardan faydalanabiliyor. Kayıt işlemi tamamlanan kadınlar, önümüzdeki Ekim ayında hizmete sunulacak değişik branşlardaki kurslardan ve spor salonundan faydalanacak. Kurslar, 07.30 ile 21.00 saatleri arasında veriliyor. Merkez’de açılan KOSGEB kursundan mezun olan 28 kadın kursiyer de KOSGEB Sertifikası almaya hak kazandı.

 

”ANNELERİMİZ YAŞAMIN HER ALANINDA YER ALACAK”

 

Bağcılarlı kadınların yoğun ilgi gösterdiği Merkez’in aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi olduğunu anlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Her geçen gün ilçemiz değişik hizmetlere kavuşuyor. Aile saadetinin teminatı olan annelerimizin meslek sahibi olması ve ailelerine katkıda bulunması amacıyla hizmete sunduğumuz Merkezimizde 2014-2015 öğretim yılında 65 branşta 124 kurs verdik. Bu kurslardan 2557 kişi faydalandı. 1439 kursiyerimiz de Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi oldu. Kadın, çocuk ve aile eğitimine katkı sağlamak amacıyla 5 bin 500 seminer düzenledik. Yine, içerisinde 450 kitap bulunan kütüphanemiz de onların hizmetinde. Bağcılarlı kadınların yaşamın her alanında yer alabilmesine yönelik hizmetler sunuyoruz. Bu projelerimiz sosyal ve kültürel yaşamımıza da zenginlik katıyor.” 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 15:11

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11