banner56

Çanakkale Zaferi’nin 100.Yılı Yarışmalarla Kutlanıyor

Çanakkale Zaferi’nin 100.yıldönümü kutlamaları kapsamında ilçedeki tüm okullar arasında atletizm, resim, şiir, hikaye ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri 12-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek törenle verilecek.

Çanakkale Zaferi’nin 100.Yılı Yarışmalarla Kutlanıyor
 Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında sosyal, kültürel ve sportif dallarda yarışmalar düzenlendi.  Yarışmalarda birbiriyle kıyasıya yarışan öğrenciler ter döktü.

Bağcılar Times Haber Merkezi
 
Bahar Caddesi’nde düzenlenen açılış programında konuşan İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, Çanakkale Zaferi’ni adına yakışır programlarla kutladıklarını ifade etti. Kaymakam Erdal Çakır’ın start vermesiyle birlikte öğrenciler Bahar Caddesi’nden Evren Mahallesi’ndeki Şehitler Parkı ve Çanakkale Şehitler Müzesi’ne kadar koştular.  Öğrenciler, koştukları 1700-1200-800 ve 600 metre yarışlarında kıyasıya ter döktüler.  Kutlamalar kapsamında ayrıca okullar arası resim, şiir, hikaye ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. Açılış programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Şahin’in yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.
Bağcılar Meydanı’nda 12-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek törenlerle yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 13:19

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11