banner56

Bağcılar' da Kültür Sanat Etkinlikleri Başladı.

Yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte Bağcılar, birbirinden zengin içerikli kültür sanat programlarına ev sahipliği yapıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kültür sanat etkinliklerinde Çocuk ve Yetişkin Sineması, Yetişkin Tiyatro Kursu, Çocuk Animasyonları ve dalında tanınmış isimler davetlilerle buluşacak.

Bağcılar' da Kültür Sanat Etkinlikleri Başladı.
 Tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’da da yeni eğitim ve öğretim dönemi heyecanı yaşanıyor. Bu yeni dönemle birlikte Bağcılar Belediyesi’nin zengin içerikli kültür sanat etkinlikleri de yoğun ilgi görüyor. Etkinlikler her yaştan ilçe sakininin beğenisini topluyor.

Ülkemizin tanınmış yazar, bilim insanı, gazeteci, akademisyen ve hatiplerinin katıldığı etkinliklerde önemli konular masaya yatırılıyor. Bağcılar Belediyesi’nin Eylül ve Ekim aylarındaki etkinliklerinde de yine tanınmış isimler ilçe sakinleriyle bir araya gelecek.  Prof. Dr. Kemal Sandıkçı, Ankara Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Vaiz Abdülmetin Balkanlıoğlu, eski milletvekili Şevki Yılmaz ve Gazeteci-Yazar Nevzat Çiçek gibi tanınmış isimler programlarda konuşma yapacak.

“ÜNLÜ KONUKLAR VE ZENGİN İÇERİKLİ KONULAR“

Kültür Sanat Etkinlikleri’ne katılacak isimler ile konular şöyle:

Türk Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir İlbak,  ‘Edebiyat Sohbetleri’, Ankara Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ‘Hayatın İçinden’, Yazar Nazife Şişman, ‘Gösteri Dünyasında İnsan Kalmaya Dair Konuşmalar’, İlahiyatçı-Yazar Ahmet Yapıcı, ‘Ömer Nasuhi Bilmen’, Yazar Yusuf Armağan ve Gazeteci-Yazar Süleyman Gündüz, ‘Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç’, 20.Dönem Milletvekili Şevki Yılmaz, ‘Adanmış Ömürler’, ASDER Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hacımustafaoğlu ile Gazeteci-Yazar Nevzat Çiçek, ‘Darbe’, Kariyer Buluşmaları’nda da tanınmış isimler davetlilerle buluşacak.

“SİNEMA KEYFİ”

Bağcılarlılar, Çocuk ve Yetişkin Sinemaları’nda dünyaca tanınmış film ve çizgi filmleri izleme keyfi yaşıyor. Çocuklar için Alvin ve Sincaplar, Kung Fu Panda 3, Kuzular Firarda, Yetişkinler için ise Diriliş ve Somuncu Baba gibi macera, tarih ve komedi gibi değişik konulu tanınmış filmlerin gösterimi yapılacak. Yetişkin ve Çocuk Tiyatro kursları da aralıksız devam edecek.

 “SPOR SÖYLEŞİLERİ VE KARİYER BULUŞMALARI”

Etkinliklerin diğer dikkat çekici konu ve konukları arasında Kariyer Buluşmaları ile Spor Söyleşileri de yer alıyor.  Dalında kariyer yapmış tanınmış isimler bilgilerini paylaşırken yine Yasin Dallı ile Spor Söyleşileri’ne katılan ünlü futbol adamları, yıldız futbolcular ve hakemler düşünce ve anılarını paylaşıyorlar. Ayrıca Prof. Dr. Kemal Sandıkçı’nın Şehit Savcı M.Selim Kiraz Bağcılar Kültür Merkezi’ndeki hadis dersleri devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 12:30

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11