banner56

Yaz Tatili Havuzda Geçiyor

Bağcılar’da öğrenciler okulların tatil olmasıyla birlikte kapalı yüzme havuzlarına akın etti. Havuzlara giderek tatilin tadını çıkaran Bağcılarlı öğrenciler yüzme öğreniyor ve yazın bunaltıcı sıcaklarında suda kulaç atarak serinleme imkanı buluyorlar.

Yaz Tatili Havuzda Geçiyor
 Bağcılarlı öğrenciler okulların tatile girmesiyle birlikte 6 adet kapalı yüzme havuzuna akın etti. Okul döneminde derslerine çalışan ve sınavlarda stres yaşayan öğrenciler, yaz sezonunu yüzme öğrenerek ve serin sularda kulaç atarak değerlendiriyor.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Barbaros, Evren, Kazım Karabekir, Kemalpaşa, Demirkapı ve Yüzyıl mahallelerinde hizmete sunulan kapalı yüzme havuzları çok yönlü olarak hizmet veriyor. Öğrenciler, aynı zamanda peyzaj düzenlemesi yapılmış, yürüyüş yolları ile çevrelenmiş, içinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı sosyal donatı alanlarını da aktif şekilde kullanıyor. Yüzme havuzları ayrıca değişik peyzaja sahip bahçeleriyle de hizmet veriyor. Bahçelerde koşu parkuru, jimnastik aletleri ve çocuk parkları da bulunuyor. Barbaros Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki Türk ve Fin hamamı, sauna ve fitnes salonu da hizmet veriyor.

“ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Öğrencilerin sağlıklı ve güvenli ortamda eğitim görmeleri için okullara yönelik önemli projeleri de hizmete sunduklarını anlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, şöyle konuştu: “Bağcılar’da eğitim seviyesini arttırmak için çalışıyoruz. Bu sebeple öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesini istiyoruz. Onlara yönelik tesisler inşa ediyoruz, etkinlikler düzenliyoruz ve projeleri hizmete sunuyoruz.  Okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla Avrupa’da bile az sayıda benzeri olan tesisleri hizmete sunuyoruz. Kapalı yüzme havuzlarımızın inşaatlarını tamamlayarak kısa sürede hizmete sunduk. Çocuklarımız onların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayacak bu tesislerimizden yeterince faydalansınlar. Onlar bizim geleceğimiz. Yavrularımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hepimizin öncelikli vazifesi olmalıdır.” 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 10:56

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11