banner56

Sorunlar Halk Gününde çözülüyor

Halk meclisleri, istişare toplantıları, interaktif meclis ile yönetişimin en güzel örneklerinin sunulduğu Bağcılar Belediyesi, 22 yıllık geleneğini de sürdürüyor. Her hafta Halk Günü’nde hemşehrileriyle buluşan Başkan Çağırıcı, vatandaşın sorunlarını ve önerilerini dinliyor.

Sorunlar Halk Gününde çözülüyor
Bağcılar’da katılımcı belediyecilik örneği olarak başlatılan Halk Buluşması, 22 yıldır devam ettiriliyor. Her Salı günü düzenlenen Halk Buluşmaları sırasında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrileriyle bir araya geliyor.
   
 Halk meclisleri, istişare toplantıları, interaktif meclis ile yönetişimin en güzel örneklerinin sunulduğu Bağcılar Belediyesi, 22 yıllık geleneğini de sürdürüyor.  Sosyal medyayı  en etkin şekilde kullanmasıyla da tanınan Başkan Çağırıcı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte her hafta Salı günü 09.00 ile 11.00 saatleri arasında Bağcılar Belediyesi’nde düzenlenen Halk Günü’nde hemşehrileriyle bir araya geliyor.
   
 Başkan Çağırıcı, sırasıyla söz alan vatandaşların sorunlarını dinleyerek, ayrıca onların mahalle ve ilçe ile ilgili görüş ve önerilerini alıyor.
“SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ”
Halk Günü ile ilgili bilgi veren Başkan Çağırıcı, sosyal medyayı kullanamayan veya internet imkanı bulamayan hemşehrileriyle yüz yüze buluşmanın önemine dikkat çekti. Bağcılar Belediyesi olarak internet üzerinden İnteraktif Meclis düzenlediğini ve her yıl 22 mahallede düzenlenen Halk Meclislerinde hemşehrileriyle buluştuğunu hatırlatan Çağırıcı, “Bağcılar’ın sorunlarını birlikte çözüme kavuşturuyoruz. İlçemizi hemşehrilerimle birlikte yönetiyoruz. Onları mesai arkadaşlarım olarak görüyorum. Hemşehrilerimizin ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmaya dönük tespitleri ile temennilerinden faydalanıyoruz. Bu kapsamda önemli projeleri hizmete sunuyoruz.” şeklinde konuştu.
“PROAKTİF BELEDİYECİLİK”
 Muhtarların sorunların çözüme kavuşturulmasında önemli bir rol oynadığını da belirten Çağırıcı, “Ancak, bazı hemşehrilerimiz doğrudan bizimle görüşmek istiyor. Yardımcılarım ve birim müdürlerimizin de bulunduğu bu toplantılarda dile getirilen sorunları kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuyoruz. Proaktif belediyecilik örneği sergiliyoruz.” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 13:22

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11