banner56

Siyasi Sokak Röportajlarının Aranılan Kanalı İstanbul Times Tv Özel Her Yerde

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ‘in kurduğu ve sadece halkın güncel konular ile alakalı fikir ve düşüncelerini sansürsüz ifade edebilmesi için kurduğu İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalı Tarafsız,Özgür ve korkusuz yayınlarına devam ediyor.

Siyasi Sokak Röportajlarının Aranılan Kanalı İstanbul Times Tv Özel Her Yerde
 4 Kasım 2019’da Esenyurt Meydanında yaptığız röportajda onlarca kişi mikronlarımıza konuşmak için toplanınca emniyet güçleri röportajı bitirmemizi istedi …

Her gün ayrı bir ilçeye giden kanal gündemde bulunan konular ile alakalı soru soran kanalın muhabirleri çanak soru sormadan sadece halkın kendi fikirlerini kamuoyuna aktarması adına mecra sunan kanal’ın 145.000 bin abonesi ve 80.000.000’a yakın izlenmesi olan kanal her geçen gün daha da büyüdüğü görülüyor.

2014’den bu yana tarafsız yayına devam ediyoruz…

2014 yılında yayın hayatına başlayan kanal 50 binden fazla abonesi ve milyonlarca izlenme oranıyla farkını ortaya komaya devam ediyor.

İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği ve bu alanda ilk olmak özelliği taşıyan kanal her geçen gün büyüme devam ediyor.

Sadece bizim kanalımızın üstünde bir videonun izlenme sayısı 4 milyon’a ulaşıyor

31 Mart ve 23 Haziran İstanbul Mahalli idareler seçimi öncesi mikrofonumuzu Esenyurt’ta uzattığımız bir seçmenin yaptığı konuşmanın yer aldığı video muz ile kısa sürede 3.5 milyon kişi tarafından izlendi.

İstanbul Times Tv Özel Youtube kanalı fikrini açıkça söylemek isteyen her vatandaşa mikrofon uzatıyor.

Yoğun talep üzerine gelecek süreçte yapılan ilk seçimde Türkiye’nin bir çok iline de gideceğiz diyen kanalın yetkilileri yakın sürede 500 bin abone ve 300 milyon izlenmeyi hedeflediklerini ifade ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 16:36

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11