banner56

Serdar Tuncer’den Doyumsuz Şiir Gecesi

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen “Sonsuzluk Kervanı” isimli şiir ve söyleşi programında Bağcılarlılarla buluşan şair-yazar Serdar Tuncer, okuduğu şiirlerle hem duygu dolu dakikalar yaşattı hem de izleyenlerle şiirler üzerine hasbihal etti.

Serdar Tuncer’den Doyumsuz Şiir Gecesi
 

TV Programcısı Serdar Tuncer, ünlü şair ve yazarları eserleriyle andığı “Sonsuzluk Kervanı” programı gerçekleştirmek için Bağcılar’a konuk oldu. İlçe sakinleri, Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye yoğun ilgi gösterdi. Tuncer, geçmişimize damga vurmuş şair ve yazarların bilinmeyen yönlerini anlattıktan sonra onlara ait değerli şiirleriyle gönüllerin pasını sildi. Tuncer, müzik eşliğinde okuduğu şiirleriyle de göz doldururken sohbetiyle de davetlilerin güzel bir vakit geçirmesini sağladı. Hz. Mevlana’dan Necip Fazıl Kısakürek’e kadar çok önemli isimlerin anıldığı gecede özellikle Mehmet Akif İnan’ın “Zaman” şiiri duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Muhteşem bir geceye imza atan Tuncer, “Programın düzenlenmesine vesile olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya ve buraya teşrif eden dostlara zarif alakaları için teşekkür ederim” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 10:42

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11