banner56

Piknik alanlarına kene ilaçlaması

Bağcılar’da dört mevsim güzelliği yaşatmak için park ve bahçeler ile kavşaklardaki mevsimlik çiçekler yenilenip bakımları yapılıyor. Ayrıca özellikle yaz mevsimlerinde ölümlere sebep olan kene ve diğer haşerelere karşı Kemerburgaz’daki piknik alanları ve boş arsalar ilaçlanıyor.

Piknik alanlarına kene ilaçlaması
   Bağcılar Belediyesi, özellikle yaz mevsimlerinde ölümlere sebep olan kene ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını düzenli olarak yapıyor. Hafta sonları vatandaşların akınına uğrayan Kemerburgaz’daki piknik alanları, cuma gününden ilaçlanıyor. Bunun yanı sıra haşereler ile yangın tehlikesine karşı ilçe sınırları içerisindeki boş arsalardaki otlar kesiliyor, düzenli olarak ilaçlama yapılıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeye ayrı bir güzellik katan mevsimlik çiçeklerin bakımını düzenli olarak gerçekleştiriyor. 

SOSYAL MESAFEYE UYGUN TEKLİ BANKLAR KURULDU

Kovid 19 salgını ile mücadele sürecinde park ve meydanlardan kaldırılan banklar sosyal mesafe kuralına uygun olarak tek kişiliğe dönüştürülerek yeniden yerlerine bırakıldı. Parklardaki oyun grupları da düzenli olarak ilaçlanıyor.

İNSANLARIMIZIN SAĞLIĞINA ÖNEM VERİYORUZ

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek park ve bahçelerde yeşilin korunması ve hijyen kurallarına uygun hizmet sunduklarını söyledi. Salgın ile mücadele kapsamında ilk günden itibaren düzenli olarak tedbir aldıklarını ifade eden Çağırıcı, olası kene tehdidi ve haşerelere karşı da önlem aldıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2020, 11:34

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11