banner56

Milli Sporcu Hamide Kurt Gümüş Madalya ile Yurda Döndü

Bağcılar Belediyesi Engelli Atletizm Takımı milli sporcusu Hamide Kurt, Katar'da düzenlenen Bedensel Engelliler Atletizm Dünya Şampiyonası'nın ardından yurda döndü.

Milli Sporcu Hamide Kurt Gümüş Madalya ile Yurda Döndü
Bağcılar Belediyesi Engelli Atletizm Takımı milli sporcusu Hamide Kurt, Katar'da düzenlenen Bedensel Engelliler Atletizm Dünya Şampiyonası'nın ardından yurda döndü.
Şampiyonada 100 metrede gümüş madalya kazanan Kurt'u Atatürk Havalimanı'nda Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve ailesi çiçeklerle karşıladı.
Çağırıcı, Hamide Kurt'un başarılı spor kariyerine yeni bir halka daha eklediğini belirterek, "Hamide kızımızı şahsım ve hemşehrilerim adına kutluyorum. Ülkemizi her yarışmada en iyi şekilde temsil etti" dedi. 
Bağcılar Belediyesi olarak engellilere tanıdıkları imkanın başarıya, hizmete dönüştüğünü anlatan Çağırıcı, "Onların başarısı, diğer engelli kardeşlerimiz, çocuklarımız için de örnek oldu. Başarıdan sonrada birçok engellimiz spora başladı. Türkiye basketbol liginde mücadele eden takımımızı ve gittiği her yarışmada madalyaları toplayarak gelen engelli atletizm takımımızı bir kez daha kutluyorum" şeklinde konuştu.
Milli sporcu Hamide Kurt ise, "İkinci oldum ve Avrupa rekorunu kırdım. 8 rakibim vardı.Türkiye'yi orada güzel temsil ettim. Bağcılar Belediye Başkanımıza teşekkür ederim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 10:07

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11