banner56

KORKMAZ: “Bush'un ve Blari'nin Kızları Müslüman oldu.''

Medeniyet krizine rağmen İslamiyet’in ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde hızla yayıldığını anlatan Başbakanlık Başdanışmanı Ömer Faruk Korkmaz, “Eski ABD Başkanı George W. Bush’un kızı ile eski İngiltere Başbakanı Tony Blair’in kızları Müslüman oldu. Batılılar gizlemek için her şeyi yapıyor.” dedi.

KORKMAZ: “Bush'un  ve Blari'nin Kızları Müslüman oldu.''
 Bağcılar’da Kirazlı Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen panelde, “Dünya Müslümanlarının Durumu” masaya yatırıldı.

Araştırmacı-Yazar Ekrem Kızıltaş’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde konuşan eski AK Parti Milletvekili Hüseyin Kansu, yaptığı konuşmada 1990’lı yıllarda dünyada ekonomik, sosyal ve politik büyük bir deprem yaşandığını belirtti. SSCB’nin parçalanmasının ardından 30’u aşkın devletin bağımsızlığını kazandığını belirten Kansu, batının konseptini değiştirerek İslam dünyasını düşman kabul ettiğini anlattı.

Başbakanlık Başdanışmanı Ömer Faruk Korkmaz ise Müslüman nüfusunun 1 milyar 700 bine ulaştığını belirterek, en önemli nüfusun 190 milyon ile Pakistan, 170 milyon ile Bangladeş’te olduğunu ifade etti. Ekonomik gücün nüfusa oranla zayıf kaldığını vurgulayan Korkmaz, “İslam Medeniyeti Anadolu ve Afrika’ya sonra dünyaya yayıldı.  İslamiyet’in önünü kesmek için planlar yapıldı. Günümüzde de bu amaçla terörü kullanıyorlar. Terör örgütlerinin yabancı istihbarat ağlarıyla ilişkisi var.” dedi.

“İSLAMIN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KULLANIYORLAR”

Vatikan’ın dünyadaki ilahiyat fakültesi sayısının binden fazla olduğunu da kaydeden Korkmaz, bu alanda Müslümanların geride kaldığını belirtti. Medeniyet krizine rağmen İslamiyet’in bazı ülkelerinde hızla yayıldığını da anlatan Korkmaz, “Özellikle kadınlar arasında yayılıyor. ABD eski Başkanı George W. Bush’un kızı ile eski İngiltere Başbakanı Tony Blair’in kızları Müslüman oldu. Batılılar bunları gizlemek için her şeyi yapıyor.”dedi. Korkmaz, batılı ülkelerine İslamiyet’in yükselişini durdurmak için terör örgütlerini finanse ederek saldırılar gerçekleştirdiklerini de kaydetti. ABD’de 10 milyon Müslüman’ın yaşadığını hatırlatan Gazeteci –Yazar Mustafa Özcan da Yahudilerin ise 8 milyon olduğunu anlattı. İslam nüfusunun artmasına dikkat çeken Özcan, batının İslamiyet’e yöneldiğini belirtti. Özcan, “1990’daki veriye göre dünyada Müslümanların oranı yüzde 12 civarında tahmin ediliyordu. 10-15 yıl sonra oran yüzde 22 seviyesine çıktı. Dünyada her 5 kişiden biri Müslüman.15 yıl sonra her 4 kişiden biri Müslüman olacak anlamına geliyor. 2050’ye kadar ise her 3 kişiden birinin Müslüman olması bekleniyor.” şeklinde konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 09:49

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11