banner56

Kayıplara karıştı

Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Küçük Gelin’ dizisinin başrol oyuncularından Orhan Şimşek’ten 2 gündür haber alınamıyor. Annesi, oğlunun 3 aydır kullandığı ilaçları almadığını söyledi

Kayıplara karıştı
Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Küçük Gelin’ dizisinin başrol oyuncularından Orhan Şimşek’ten 2 gündür haber alınamıyor. Son olarak babasıyla gittiği Yalova’nın Çiftlikköy beldesinde görülen Şimşek’in, ‘manik depresif’ olarak da bilinen ‘bipolar bozukluk’ hastası olduğu öğrenildi.


‘İlaçlarını almıyordu’

Ailesi, polise kayıp olduğu bildirilen ‘Küçük Gelin’in ‘Azad’ı görenlerin en yakın polis merkezine haber verilmesini istiyor. Anne Müyesser Şimşek, oğlunun 3 aydır ilaç kullanmadığını söylerken “Babasının yanında ortadan kaybolunca hemen Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne haber verdik. Bir süre sonra bulundu ama iki polisin elinden bir şekilde kaçmış. Polisler zapt edememiş. Belki o anda da kriz durumundaydı. Kriz anında doktor bir iğne yapıyordu ve krizi o şekilde atlatabiliyordu. O yüzden lütfen görenler hemen en yakın polis merkezine haber versin” diye konuştu.


Duygu dalgalanmaları

Bipolar bozukluk veya manik depresif hastalık, bütün dünyada her 50 kişiden birini etkileyen bir hastalık. Bipolar bozukluğu olan kişiler sıklıkla duygu durumunda aşırı yükselmelerden çöküşlere (depresyon) ve yine yükselmelere dönüşen ve aralarda normal duygu dönemleri bulunan dalgalanmalar yaşıyor. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 14:30

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11