banner56

İstanbul Times'ın 7.yılına görkemli kutlama

İstanbul Times Yayın Grubu 7.kuruluş yıl dönümü kokteyli ve plaket törenine milletvekilleri,belediye başkanları,kaymakamlar, STK temsilcileri,bürokratlar ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı geceye kalabalık davetiler damga vurdu. Gecenin sunumunu Başarlı bir şekilde yapan İstanbul Times Tv.muhabirlerinden Elif Günay ve Kadir Karaka performansları ile göz doldurdu.

 İstanbul Times'ın 7.yılına görkemli kutlama
 Geceye katılanlar Çetiner ve ekibini tebrik etti

Ak Parti İstanbul Milletvekili Av.Bülent Turan,CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Sancaktepe kaymakamı Fevzullah Özcan, Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, yardımcısı Gökhan Kasap, Saadet Partisi İBB adayı Selman Esmerer,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,DYP İBB adayı Kemal Abdullahoğlu, CHP Zeytinburnu belediye başkan adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu,   4.Dönem belediye başkan adayı Dr.Adil Emecan,Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye başkan adayı Kemal Hayırlıoğlu,Saadet Partisi Bahçelievler Belediye başkan adayı Ali İhsan Gündoğdu,Saadet Partisi Başakşehir Belediye başkan adayı Neşet Çevik, Kolan Hastaneleri  yönetim Kurulu başkanı Av.Nedim Kolan başta olmak üzere ülkemizin önde gelen şirketlerini temsilcileri İstanbul Times gecesine adeta çıkarma yaptı.



İstanbul Times Haber Merkezi

Yayın Grubumuzun kurucusu ve gazeteci yazar Hüseyin Çetiner açılış  konuşmasında şunları   söyledi

“ Değerli İstanbul Times Dostları her yıl düzenlediğimiz kuruluş yıl dönümü kokteylimiz ve  plaket takdim törenimize hoş geldiniz.

Okurlarımız,takipçilerimiz ve reklam verenlerimiz ile yılda bir kez bu şekilde bir araya gelerek hasbihal etme imkanını bize bahşeden rabbimize sonsuz kereler hamd ediyoruz.


Değerli Misafirlerimiz;

Yola çıktığımız 6 Şubat 2008 den bu yana ilkeli yayıncılık prensibimiz doğrultusunda eğilmeden bükülmeden yayınlarımıza devam ediyoruz.

Kurulduğumuz günden bu yana yaptığımız haberler ile birçok konunun çözümüne kendi gücümüz oranında destek olduk.

Bugünlere gelmemizde katkısı olan okurlarımıza,takipçilerimize ,izleyenlerimize, reklam verenlerimize huzurlarınızda teşekkür etmek isterim.


Burada Özellikle bize ev sahipliği yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı sayın Murat Aydın’a ve ekibine teşekkür ederim.

Sizlerin desteği,ilgilisi ve alakası ile ilk başta İstanbul’un 39 ilçesinde ETKİN bir yayıncılık yapmak istiyoruz.

Akabinde de bütün dünya da tanınan ve bilinen İstanbul Times markasını oluşturma hayalimiz devam ediyor.

Ben ve çalışma arkadaşlarım azimli ve kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.


İnşallah Rabbim  bizlerin önünü açar Dünya’ya adil ve doğru bir bakış açısı ile haber servisi yaparız.Biz kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Sizlerde  bize güvenip inanırsanız hedefimize daha erken sürede ulaşmış oluruz.

Gecemizin hayırlara vesile  olmasını dilerken,beni dinleme nezaketinde bulunduğunuz için hepinize saygı ve hürmetlerimi sunarım şeklinde konuştu.


Çetiner A.Ş. Yayın Gurubunun Yayın Kurulu Başkanı Maksut Konyar’ın konuşması:

Sayın Protokol, saygıdeğer dostlar, hanımefendi ve bey efendiler, kıymetli basın mensubu meslektaşlarım, en kalbi duygularla sizleri selamlıyorum. Çetiner Basın Yayın Gurubunun yayın Kurulu Başkanı Olarak tüm mesai arkadaşlarım adına geleneksel hale gelen bu gecemize hepiniz hoş geldiniz. 

Özgür ve tarafsız haber ilkelerimizle, Makale ve Köşe Yazılarımızla, kısaca tüm çalışmalarımızda, tarafsızlık ve objektif ilkelerle hareket ediyoruz.  Gücümüzü önce Allah, sonra sadece sizden, yani halktan alıyoruz. Haber değeri taşıyan, her tür çalışmamız, tüm makale ve yorumlarımız önyargılardan uzak, tarafsızlık ve özgür basın ilkesine dayanıyor.  



Biz, seçim arifesinde çalışmalarını yürüten tüm siyasi partilerimize başarılar diliyoruz. Demokrasinin olmazsa olmazı olan siyasi partiler, seçimlerde halkın önüne gelen sandıklarla halktan referans alınıyor. Ebette seçimlerin, sandığın seçme ve seçilmede, temsilde adalete hizmet etmesi, demokrasi kültürümüze katkı sağlamasını bekliyoruz.

Avrupa, ekonomik ve sosyal gelişmişliğini, toplumunun içerisinde binde bir farklılık olsa bile, bu farklılığını özgürce ifade edebilmesine, ortaya koymasına bağlıyor. Geride kalan binde, dokuz yüz doksan dokuzun tamamının sinir uçlarına dokunsa bile, bu farklılığın ifade özgürlüğü, demokrasi kültürünün kaynağını olarak görüyor. Sosyal ve ekonomik gelişmişliklerini bu hoşgörü ve tahammül erdemine bağlıyorlar.



Avrupa batılı toplumları ile bizim gibi doğu toplumlarını iyi analiz etmiş incelemiş önemli düşünür aradaki farkı şöyle izah ediyor. “Avrupalı toplumlar özgürlük ister. Doğu toplumları ise adalet ister.”

Biz tüm siyasi iktidar ve muhalefeti bir arda görmüşken, tamamından özgürlük ve demokrasiye, evrensel hukuka daha fazla alan açmaları için, çalışma ve gayret sarf etmelerini bekliyoruz. Bu esasla Tüm İnsanlarımızın Nevruz Bayramını kutlarız. Bu önümüzdeki seçimin halkımıza güzellikler yaşatmasını, Yüce Allahtan niyaz erdim.      


Yılın enleri dikkatli bir şekilde seçildi;

1-Yılın Milletvekili kategorisinde Ak Parti İstanbul Milletvekili Av.Bülent  Turan’ın     Sürekli seçmeni ile iletişimde olduğu, ve halkın sorunları ile yakından ilgilendiği için plaket almaya hak kazanmıştır.                               

İ
stanbul’da yılın vekili seçilen Ak Parti İstanbul Milletvekili Av.Bülent Turan’ın plaketini      gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner takdim etti. 

                                                

2-İstanbul ‘da yılın Milletvekili dalında diğer bir vekilimiz de CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu olmuştur. Halk odaklı çalışmaları ile ön planda olan CHP İstanbul Milletvekili seçmeni  ile  sürekli iç içe olduğundan  yılın diğer milletvekili olarak seçilmiştir.

İstanbul’da Yılın Vekili CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun plaketini    Aslanoğlu  gazetemizin yayın kurulu başkanı Maksut Konyar’ın elinden aldı.                                                                                                                                      
3-Sancaktepe kaymakamı Feyzullah ÖZCAN İlçesinde ENGELLİ vatandaşlar için    yaptığı  Engelliler Dinlenme Evi (EDEV)projesi ile yaptığı Çalışmaları ile farkındalık ortaya   koyduğu İçin ve tüm başarılı çalışmalarından dolayı yılın kaymakamı seçilmiştir.  

                         

İstanbul’da yılın kaymakamı seçilen Feyzullah Özcan’ın  Plaketini Ak Parti Zeytinburnu   ilçe başkanıBahattin Ünver’i  takdim etti.  Ünver Gazetemiz ile alakalı  güzel duygu ve düşüncelerini paylaşarak bizi onore etti.

 4-Yılın Belediye  başkanı plaketi www.isanbultimes.com.tr üzerinde yaptığımız ankette  sizce İstanbul’un en başarılı belediye başkanı KİM anketimiz için kullanılan 17.680 okurumuzun kullandığı oyların 1.930’unu alarak birinci olan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat  Aydın seçilmiştir.


 İstanbul’da Yılın Belediye Başkanı Plaketini okurlarımızın oyları ile belirlediği Zeytinburnu Belediye başkanıMurat Aydın oldu.Başkanın Plaketini duayen sanayici iş adamı İsmail Çam takdim etti.


15 yıldır başarılı bir şekilde Zeytinburnu’nu yöneten tecrübeli  Belediye başkanı Murat Aydın 17 yıldır tanıdığı Hüseyin Çetiner’in Zeytinburnu merkezli bir şekilde İstanbul geneline ekibi ile çok güzel yayınlar yaptığından dolayı tebrik etti.

 
5-Yılın Sanayicisi kategorisinde CABANİ SHOES’un kurucusu Mehmet Kaban yaptığı      Yatırımlarla Ülkemizdeki işsizliğin azalmasına katkıda bulunduğu ve yaptığı ihracat ile    memlekete döviz girdisi sağladığı için yılın sanayicisi kategorisinde plaket almaya layık bu  Belediye meclis üyesi İlkay Biber takdim etti. Kaban Hüseyin Çetiner ve ekibinin 
Gazete,haber portalı ve WEB  TV konusunda  yedi yıldır neler yaptığını iyi  birer okurları,takipçileri ve izleyenleri olarak çok net görebiliyorum.



İstanbul Times markası her
 geçen gün değerli bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bugün Nevruz başta olmak üzere yerel seçime bir hafta kala cemiyet hayatının içinde olan  insanların ne kadar yoğun olduklarını hepimiz biliyoruz.Buna rağmen Hüseyin Çetiner ve emekçi çalışanları burada her yönü ile muhteşem bir gece yapmışlar kendilerini şirketim adına ve kendi adıma kutluyorum dedi.



6-Yılın sağlık kuruluşu kategorisinde Gurup hastaneleri içinde sermayesinin tamamı yerli     olan Kolan Hastaneleri sağlık ve medikal alanında yaptığı yatırımları insanımıza kaliteli    sağlık hizmeti sunması ile ödül almaya hak kazanmıştır.İstanbul ‘da Yılın Sağlık Kuruluşu Plaketini Hastanenin yönetim kurulu başkanı Av.Nedim Kolan plaketini Malatya Dernekler federasyonu genel (MADEF ) başkanı Yılmaz Durmuş’un elinden aldı.Durmuş yaptığı kısa konuşmada” Hüseyin Çetiner hem doğduğu yer olan Malatya’nın kitabını yazmış,hem de  doyduğu yer olan Zeytinburnu’nun  Malaya  ile alakalı nerede bir çivi çakılmış ise Çetiner’i orada görmek mümkün. Allah  yollarını açık etsindiyerek   her daim yanlarında  olduğumuzun bilinmesini isteriz diyerek İstanbul Times yayın grubuna başarılar diledi. 


7-Türkiye’de Eğitim camiasının sorunlarını tespiti ve çözümüne yönelik önemli çalışmaları    olan Hürriyet gazetesi eğitim editörü ve Köşe yazarı Nuran ÇAKMAKLI yayımlanan makale ve yazıları ile bütün başarılı çalışmalarından dolayı ödüle laik görüldü.      İstanbul’da Yılın Gazete Köşe yazarı kategorisinde Plaket almaya hak kazanan Hürriyet   gazetesinin  yazarı Nuran Çarmıklı’nın  Plaketini Dünya Basın Mensupları  Derneği Genel başkanı Muzaffer Tunç takdim etti.  Tunç, Hüseyin Çetiner’ in son 25 yıldır gazetecilik ve kitap yazarlığı yaptığını ifade ederek.Kendisinin Malatya kitabı ildeki okullarda kaynak eser olarak yüz binlerce öğrenci tarafından  kaynak eser olarak halen okunmaktadır dedi.


8-Yılın iş adamı kategorisinde ise DOSSİ DOSSİ markası ile birçok yenilikle ünlü mankenleri yurtdışından ülkemize getirerek ülkemizin tanıtımına önemli katkı da bulunan vizyoner çalışmalarıyla Tekstil, Turizme ve iş alanında Türkiye ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı İş adamı Hikmet Eraslan ‘a yılın iş adamı plaketi verilmesi uygun bulunmuştur.


İstanbul ‘da Yılın iş adamı plaketini DOSSI DOSSI şirketinin yönetim Kurulu başkanı Hikmet ErsalanSaadet Partisi İBB başkan adayı Selman Esmerer’ in elinden aldı.Esmerer yaptığı kısa konuşmada yerel de gazetecilik yapmak hiç kolay bir iş değil.Ancak Sayın Hüseyin Çetiner ve çalışma arkadaşları başarmış durumda kendilerini kutlar hepinize saygılar sunarım dedi. 


9-Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen ilçede yaptığı başarılı alan     çalışmalarından dolayı yılın ilçe başkanı plaketini almaya layık bulunmuştur.İstanbul’da Yılın ilçe başkanı Plaketini takdim etmek üzere olduğumuz bir anda  Partilerinin İBB adayı Selman Esmerer’in  salondan ayrılması ile acil çıkması gereken Güşen’e  plaketi   daha sonra takdim edeilecektir.


 10-Yılın Eğitim Kurumu Kategorisinde Yeni kurulmuş olmasına rağmen Sağlık Meslek liseleri Kategorisinde Toplam kalite dalında Yılın Sağlık Meslek Lisesi kategorisinde ÖZEL ÇAPA ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ plaket almaya hak kazanmıştır.



10-İs
tanbul’da Yılın Sağlık  Meslek Lisesi Plaketini okul müdürü Sibel Yılmaz’a DYP genel başkan yardımcısı ve İBB başkanı Adayı Kemal Abdullahoğlu takdim etti. Abdullahoğlu Hüseyin Çetiner ve ekibinin bir gün New York Times dan daha başarılı işler yapabileceğini  görüyor ve hissediyrum.Nasıl ki siyasi patiler % 9.9 oy aldığı halde barajı aşamıyorsa yerel medya alanında faaliyet gösteren bir çok yayın grubu da önlerine konulan barajı aşamadığı için yayın hayatlarını sıkıntılar içinde yürütüyorlar. Ben İstanbul Times Tv de birkaç programda canlı yayın konuğu oldum. Gayet güzel bir ortam da yayın yapıyorlar. Başarılar  dilerim dedi.


11-Haber Portalı alanında ciddi bir yeri olan ROTA Haber’in kurucusu ve imtiyaz sahibi Ünal Tanık  yılın internet medyası köşe yazarı ödülüne layık bulunmuştur.Yılın internet medyası Köşe yazarı dalında ROTA haberi çok güzel bir mevkiye taşıyan Gazeteci yazar Ünal Tanık  Plaketini CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Karabat’ın elinde aldı.İstanbul Times yayın gurubu  bünyesinde çıkan çıkan yayınların İstanbul’un diğer bir çok ilçesinde olduğu gibi benim belediye başkan adayı olduğum Başaşehir’inde en etkili ve bilinen yayın organlarını olduğunu biliyorum. Hüseyin Çetiner başta olmak üzere ekibine teşekkür ederim.

12-Birbirinden ilginç çalışmaları ile İstanbul’da adından söz ettiren Diyabetliler Derneği Elif ve ELİF İLE KONUŞ DÜZELTMİSLER.başarılı prof projeleri ile İstanbul’da yılın derneği seçilmiştir.


          
İstanbul’da Yılın  Derneği  Plaketini  ÖZEL GOP.FİZİK TEDAVİ VE  REHABİLİTASAYON MERKEZİ KURUCULARINDAN DR.Özer  Güvenç’i  Adnan Saygılı ‘nın plaketini vermek üzere geldiği sahnenin önüne geldi. Güvenç, başarılı bir dernek başkanı olan sayın saygılıya  daha nice plaketler kazanmayı dilerim dedi.


13- Bekir SALİM (Emekli Binbaşı-Şair-Yazar-Ressam-Ozan: Emekli olduktan sonra  boş durmadı, yeteneklerini daha da geliştirerek kültürümüzün hizmetine sundu. Bugün  profesyonel olarak radyo, sahne ve çeşitli platformlarda; kimi zaman şair, kimi zaman yazar, kimi zaman ressam, kimi zaman da ozan olarak karşımıza çıkıyor.İstanbul Times’in Kültür Ödülü’nü almaya hak kazanan Bekir Salim,  bugün ozan yönü ve bazı hatıraları ile kısa bir çalışma yaptı. 

Bekir Salim ‘in plaketini de Malatya İzollu Vakfı yönetim kurulu üyesi Av.Sami Kalkan tarafından Bekir Salim’e plaketi verildi. Salim anlattığı anekdotlar herkesi güldürdü.


İstanbul Times Juri özel ödüleri;

Avrasya Hospital İstanbul Times yayın Grubu Juri özel ödülü almaya hak kazanmıştır.Avrasya ‘nın plaketini hastanenin Koordinatörü İbrahim Urlu’ya Kolan Hastaneni hissedarlarından iş adamı Fahretin Kolantakdim etti.

Zeytinburnu ve İstanbul siyasetine olumlu katkılar yapan ve çevresine yararlı hizmetleri ile ön planda olan siyasetçi iş adamı ve MHP Zeytinburnu Belediye meclis üyesi adayı Ahmet Çelik ‘de yayın Grubumuzun özel Juri ödülüne hak kazndı.


İstanbul Times gecesin’de Sponsor plaketi alan destekçilerimiz ;

Kurulduğumuz günden bu yana her zaman yanımızda olan  IRMAK GROUP’un plaketini Irmak Döviz yönetim kurulu başkan yardımcısı  Murat Ağca plaketini Zeytinburnu kaymakamı Ufuk Seçilmiş’in elinden aldı.

Gecemizin diğer bir sponsoru ise  COLLICHANY markasının kurucusu iş adamı ve aynı zamanda Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi adayı Cüneyt  Tezcan plaketini Bodurlar İnşaat Emlak yönetim kurulu başkanı ve İstanbul Mardinliler dernek başkanı A.Fuat Bodur’un elinden aldı.   

İnşaat ve Emlak sektörünün hızlı büyüyen firması Çiğdem İnşaat Emlak’ın genç patronu Hakkı Ertunç’da plaketi MHP Zeytinburnu Belediye başkan adayı Av.Fethi  Ahmet Alpaslan’ın elinden aldı.


Halk ve siyaset adamı Mimar Süleyman Uluocak ‘ın plaketini Genel Yayın Yönetmenimiz  sürekli sarı basın kartı sahibi gazeteci yazar Müslüm Aktürk takdim etti.

Tekbaşlar İnşaat-Emlak ve Gayrimenkul şirketinin plaketini kurucu oraklardan Rauf Tekbaş plaketini Onur Group Himermarketleri  yönetim kurulu üyesi Cemal Özen’in elinden aldı.

Beyefendi kişiliği ile Zeytinburnu halkının yakından Tanıdığı iş adamı ve sivil toplum gönüllüsü Nevzat  Uluocak plaketini Avrasya Hospital Koordinatörü aile dostu İbrahim Urlu’nun elinden aldı.



Z
eytinburnu'nun renkli simalarından Alo Afiş’in patronu Ali Gündüz Plaketini Milliyetçi Hareket partisiZeytinburnu ilçe başkanı Nazir Güler’den aldı.

İstanbul Times yayın grubunun dostları ne dedi ?

İstanbul Times'ın muhteşem 7. yıl kutlamasında Türkiye'nin ihtiyacı olan birlik beraberlik ve barış vardı. Kaymakamlar, Farklı partilerden milletvekilleri, başkan adayları bira aradaydı. Türkiye'nin ihtiyacı olan bir barış ve muhabbet ortamı vardı. Bekir Salim bey'in muhteşem sohbeti ile gece herkes için unutulmaz bir hale geldi.

                                                                                                           Samet Tarkan Anlar Bilişim Uzmanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11