banner56

“İlk 3’ü Bağcılarlı Atletler Elde Etti”

15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonu’nda yarışan Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı sporcuları erkekler ve bayanlar kategorisinde ilk üçü paylaşarak büyük bir başarıya imza attı.

“İlk 3’ü Bağcılarlı Atletler Elde Etti”
 15. Temmuz Şehitleri için düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonu’na Bağcılar Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları damgasını vurdu. Erkekler kategorisinde 1’inciliği Ömer Cantay, 2’inciliği Birol Kamar ve 3’üncülüğü de Semih Görkem Kıyar elde etti. Yine Bayanlar Kategorisinde start alan engelli sporcular Hamide Kurt 1’inci, Zübeyde Süpürgeci, 2’inci ve Zeynep Acet de 3’üncü gelmeyi başardı.

Vodafone 38. İstanbul Maratonu 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Kadir Topbaş’ın start vermesiyle başladı. Yarışa başarılı bir çıkış yaparak başlayan engelli atletler 42 kilometre süren ve Sultanahmet Meydanı’nda biten maraton etabını başarıyla tamamladı. Erkekler kategorisinde yarışan Ömer Cantay ipi 1’inci göğüslerken, Birol Kamar 2’inci, ve Semih Görkem Kıyar’da 3’üncü oldu. Yine bayanlar kategorisinde ter akıtan Hamide Kurt 1’inci, Zübeyde Süpürgeci 2’inci ve Zeynep Aacet ise 3’üncülüğü elde etti.

“SEVİNÇ YUMAĞI OLUŞTU”

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı törenle madalyalar başarılı sporculara verildi.  Büyük bir coşku yaşayan Bağcılarlı atletlerde madalyalarına kavuşurken sevinçlerini aileleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

“ONLARLA GURUR DUYUYORUZ”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli sporcuların başarılarıyla gururlandıklarını belirterek, “Onlar çok sıkı ve disiplinli çalışarak sporcu adaylarına da örnek oldular. İlçemizi ve ülkemizi katıldıkları yarışmalarda en iyi şekilde temsil ediyorlar ve madalyalarla dönüyorlar.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 11:34

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11