banner56

“Hayır Çarşısında Bayramlık Heyecanı”

Bağcılar Belediyesi’nin geçim sıkıntısı yaşayan ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunduğu Hayır Çarşısı’nda bayramlık heyecanı yaşanıyor. Hayırseverlerin ve firmaların desteğiyle hizmet veren Hayır Çarşısı’na uğrayan maddi durumu iyi olmayan her yaştan ilçe sakini ücret ödemeden kıyafetini alabiliyor. Günümüze kadar 45 bin ilçe sakininin faydalandığı Hayır Çarşısı’nda 140 bine yakın kıyafet yardımı yapıldı.

“Hayır Çarşısında Bayramlık Heyecanı”
 Bağcılar Belediyesi’nin geçim sıkıntısı yaşayan ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunduğu Hayır Çarşısı’nda bayramlık heyecanı yaşanıyor. Bu Kurban Bayramı öncesinde de maddi durumu iyi olmayan ilçe sakinleri hafta içi her gün Hayır Çarşısı’na uğrayarak bayramlık kıyafetlerini ücretsiz alabiliyor.

İhtiyaç sahipleri, Bağcılar Belediyesi’nin verdiği belge ile bu hizmetten faydalanabiliyor. Hayır Çarşısı’nda takım elbiselerin yanı sıra sepet ürünleri de veriliyor. Kurban Bayramı öncesinde de yine çarşı önemli bir hizmeti yerine getirdi. Ortalama 80 aile her gün uğradığı Hayır Çarşısı’ndan kıyafetlerini alabiliyor.

“45 BİN İLÇE SAKİNİ FAYDALANDI”

Hayır Çarşısı’ndan bugüne kadar 45 bine yakın ilçe sakini faydalandı. Yine bu hizmetten faydalanan Bağcılarlılara 140 bine yakın kıyafet yardımı yapıldı.  Haftanın beş günü 08.30 ile 17.00 saatleri açık olan çarşıda, kıyafet yardımının yanı sıra yine maddi durumu iyi olmayanlara damatlık ve gelinlik veriliyor.

“İHTİYAÇ SAHİBİ HEMŞEHRİLERİM BAYRAMA HUZUR İÇİNDE GİRİYOR”

Hayırda yarışan bir hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Hayır Çarşısı’nın önemine dikkat çekti. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gördüklerini anlatan Çağırıcı, “Maddi durumu iyi olmayan hemşehrilerim bu Kurban Bayramı’na da yeni kıyafetleriyle giriyor. Onların huzuru bizim için çok önemli. Hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde yaşaması için hizmetlerimize devam ediyoruz.”  şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 10:47

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11