banner56

Hadise'den Hilmicem'e sürpriz teklif

Survivor All Star’da birleşme haftasına girilirken adaya misafir olarak gelen Hadise’den yarışmacı Hilmicem’e sürpriz bir teklif geldi.

Hadise'den Hilmicem'e sürpriz teklif
 TV8’in ilgiyle takip edilen Yarışma programı Survivor All star’da birleşme partisi heyecanı yaşanıyor. Birleşme partisine yarışmacılar duş alıp temiz kıyafetler giyerek başladılar. Haftalardır zorlu mücadelelerin yanısıra açlıkla da mücadele eden yarışmacılar hazırlanan muhteşem yemeklerle karınlarını dilediğince doyurma fırsatı buldu.

YOK BÖYLE DANS
Yemek sonrası geçtiğimiz yıllarda ekranlara gelen ‘Yok Böyle Dans’ adlı yarışma programı bu sefer Survivor adasında yarışmacılar arasında yapıldı. Jüri masasında ise Acun Ilıcalı, Alp Kırşan ve Hadise yer aldı. Yarışmacıların performanstan önce sadece bir saat prova yapma fırsatı bulmasına rağmen ortaya koydukları dans figürleri jüri ve arkadaşları tarafından oldukça beğeni topladı.

ÖZEL DANS HOCAM OL

Yarışmacılardan dansçı olarak bilinen Hilmicem çok başarılı bir performans sergiledi ve jüriden en yüksek puanı alarak yarışmayı birinci olarak tamamladı. Hilmicem’in performansına hayran kalan Hadise’den ise başarılı yarışmacıya sürpriz bir teklif geldi. Hadise, Hilmicem’in dansını çok beğendiğini ifade ederek "Bir sorum var Hilmicem, Özel dans hocam olmak ister misin?" dedi. Teklif karşısında oldukça şaşıran Hilmicem, ünlü şarkıcıya ‘tabiki seve seve’ cevabını verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 16:55

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11