banner56

Gaziler, 15 Temmuz videosu izlerken duygulandı

Bağcılar’da düzenlenen Gaziler Günü Programı’nda Kore, Kıbrıs ve 15 Temmuz gazileri bir araya geldi. Birbirleriyle bolca sohbet eden gaziler savaş ve hain girişim sırasında yaşadıklarını paylaştılar.15 Temmuz sinevizyon gösterisini izlerken duygulanan gaziler, ‘böyle anlamlı günlerde birlik ve beraberlik duygumuz gelişiyor.” dediler.

Gaziler, 15 Temmuz videosu izlerken duygulandı
 Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Gaziler Günü Programı’nda ilçede yaşayan Kore, Kıbrıs ve 15 Temmuz gazileri ile 15 Temmuz’da şehit olan Bağcılarlı Ramazan Sarıkaya’nın ailesi ağırlandı. Programda 15 Temmuz gecesi darbe girişimi ile ilgili sunulan sinevizyon gösterisi tüm davetlileri duygulandırdı.

Halk Sarayı’nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Güngören Kaymakamı ve Bağcılar Kaymakam Vekili Zafer Orhan, vatanı ve milleti için şehit düşenlere Allah’tan rahmet dilerken, gazilere de uzun ve sağlıklı ömürler temennisinde bulundu. Gazilerle anlamlı günde bir araya geldiklerini ifade eden Orhan, darbe girişimine değinerek, “15 Temmuz’da tarihimizde görülmeyen büyük bir ihanet yaşandı. Hainler, kendi silahlarımızla milletine ateş açtı. Allah (c.c) böyle bir ihaneti bir daha yaşatmasın.” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZ İŞGAL GİRİŞİMİNDEN KURTULDU”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da konuşmasında 15 Temmuz’da ülkemizin bir işgal girişiminden kurtulduğunun altını çizdi. Üniformalı hainlerin darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sokağa dökülen kahramanlar tarafından püskürtüldüğünü belirten Çağırıcı, “Milletimiz talimatı bekliyormuşçasına hazır şekilde meydanlara ve havalimanlarına koştu. Rabbim bunu bize nasip etti. Çünkü verilen mücadele aynı zamanda tüm mazlumlar için de verilmiştir. Şükrediyoruz.” dedi. Çağırıcı, milletin kendisine mermi sıkan ve bomba atan hainleri asla affetmeyeceğini de sözlerine ekledi.

“KURUMLARDA ADALETLİ ARINMALAR GERÇEKLEŞECEK”

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk de kelimelerin kifayetsiz kaldığı günler yaşandığını belirterek, bu süreçten dersler çıkarıldığını kaydetti. Milletin tuttuğu nöbetlerle dayanışma örneği sergilediğini de kaydeden Öztürk, “15 Temmuz sonrası insanların üzerlerine düşen sorumluluk da artmıştır. Bu süreçte kurumlarda da adaletli şekilde arınmalar gerçekleşecektir.” dedi. 

“15 TEMMUZ’DA YAŞANANLARI İZLERKEN DUYGULANDILAR”

Bağcılar’da düzenlenen Gaziler Günü Programı’nda Kore, Kıbrıs ve 15 Temmuz gazileri bir araya geldi. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananların yer aldığı videoyu izleyen gaziler duygulandılar. Birbirleriyle bolca sohbet eden gaziler, savaş ve hain girişim sırasında yaşadıklarını paylaştılar. 15 Temmuz sinevizyon gösterisini izlerken duygulanan gaziler, ‘böyle anlamlı günlerde birlik ve beraberlik duygumuz gelişiyor.” dediler. Program sonunda davetliler İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’nın yaptırdığı duaya hep birlikte ‘amin’ dedi. Gaziler Günü Programı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Erhan Yıldız, mahalle muhtarları ve gaziler ile aileleri katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 15:30

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11