banner56

Deniz Seki'nin CİK ağacı

Cezaevinde olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, yılbaşı gecesini nasıl geçirdiğini çizer Bahadır Boysal'a anlattı. Boysal’ın mektupla yaptığı çağrıyı karşılıksız bırakmayan Seki, cezaevinde geçirdiği ilk yılbaşı gecesini kaleme aldı.

Deniz Seki'nin CİK ağacı
 Bakırköy Kadın Cezaevi'nde olan Deniz Seki, bir dergiye gönderdiği mektupta koğuş arkadaşlarıyla hazırladığı yeni yıl ağacını anlattı.

DENİZ SEKİ'YE BİR DARBE DAHA-TIKLAYIN

Çizer Bahadır Boysal'ın kendisine yolladığı mektuba yanıt veren Seki, esprili bir dille şunları yazdı:

"Benden çok tatlı bir dille, buradaki dünyadan ilginç hikayeler istemişsiniz. İstemişsiniz de ah burayı bir bilseniz, tabii ki hikaye hazinesi... Sussam daha iyi olur sanki. Ancak hiçbir yerde bulamayacağınız bir yılbaşı ağacından bahsedebilirim."

DENİZ SEKİ İÇİNİ DÖKTÜ: ÇIKAMAZSAM BURADA ÇÜRÜRÜM-TIKLAYIN

CİK (Ceza İnfaz Kurumu) Ağacı adını verdikleri bir yılbaşı ağaçı hazırladıklarını belirten şarkıcı, virane olarak nitelediği koğuş duvarlarına bakarak kendilerini daha iyi hissetmek için neler yaptıklarını anlattı: "İnsan yeni yıla özgü bir şeyler yapmak istiyor; yılbaşı ağacı gibi. Peki nasıl? Hiçbir malzemesi yok, içeri sokma olanağı da yok. O zaman biz yaratırız. İşte malzemeler: Büyük yoğurt kovası, büyük peynir kutusu, Vileda sopası, bir sürü pet şişe, şişe kapağı, sigara paketlerinin renkli parlak kağıtları, renkli kağıtlar ve çoraplar, eski renkli penye tişörtler, cips poşetlerinin parlak kısmı ve yastık elyafları."

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 12:13

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11