banner56

Çetiner’in Kitap imza gününe Muhteşem katılım

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ilk Kitabı olan Malatya isimli esrinin yayınlanmasından tam 22 yıl sonra ilk kez imza günü yaptı. Zeytinburnu Malatyalılar Derneğinde yapılan Malatya ve Zeytinburnu Kitabı için imza gününe her kesimden ilgi büyüktü.

Çetiner’in Kitap imza gününe Muhteşem katılım
İmza gününe ev sahipliği yapan Zeytinburnu Malatyalılar dernek Başkanı Suat Sarıkaya şunları söyledi
Malatyamız ile alakalı şu an satışta olan tek kitabın yazarı gazeteci Hüseyin Çetiner’in yaptığı gazetecilik çalışmasını ve kaleme aldığı kitapları çok takdir ediyorum. Hüseyin bey isteseydi  imza gününü daha lüks ve şatafatlı yerlerde hiçbir bedel ödemeden yapardı. Bizi tercih etmesinin sebeplerinden birisi de hemşehrilerimizin  derneklerinde birbirlerini  görüp tansınlar maksadı ile yaptığını biliyorum. Hüseyin bey hem Malatya hem de Zeytinburnu için bir değerdir. Bu değere sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

İmza gününü destekleyen diğer dernek başkanı ve Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat ‘da şunları söyledi”
Hüseyin çetiner’i ilk kez 2004 de Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle muhtarlığına aday olduğum zaman kendisi Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı olarak Yeşiltepe’den sorumlu idi. Siyasi olarak her muhtara karşı aynı mesafede durarak farklı bir profil çizerek dikkatimi çekmişti. 2009 da ise yine Muhtar adayı oldum ve Hüseyin Beyin Partisinde bir arkadaşı da aday olduğu halde yine ikimize aynı desteği bu sefer  gazeteleri ile verdi.İstanbul Times Yayın  Grubu muhtarı olduğum  mahalle sınırları içinde hizmet veriyor. İmza gününde biz de yanında olmak istedik ve şu an beraberiz.  Sayın Hüseyin Çetiner’i tanıdığım için mutluyum“ dedi.
Kitapları için imza günü yapan Hüseyin Çetiner hakkında ne dediler ?           
İş ve siyaset adamı aynı zamanda Trabzon Dernekler Federasyonu(TDF)saymanı Salih Zeki Durmuşoğlu ‘da şunları söyledi “Hüseyin bey’i 15 yıldır tanıyorum. Adaletli  ve tarafsız yayın yapması ile takdirimi kazandı. Bugün burada imza gününe katılanları görünce de ne kadar sevildiğini bir kez daha görmek beni mutlu etti. Yolu açık solsun”dedi.
TDF kadın kolları başkanı Asuman Durmuşoğlu’da şunları söyledi “Burada iki tane Malatya Kitabı imzalattım birisini Malatyalı olan ve mekan değişikliği yapan kuaförüme, diğerini de yine Malatyalı olan İSMEK ‘teki  hocam’a 24 Kasım Öğretmeler günü nedeni ile yazarından imzalı bir şekilde hediye edeceğim için bu imza günü benim için çok faydalı oldu “dedi.
Müteahhit iş adamı Abdurrahman Damaoğlu’da şunları söyledi “Hüseyin Çetiner’i Ak Parti kurucu ilçe başkan yardımcısı olduğum zaman tanışmıştım. Kendisi gayretli,çalışkan ve başarılı bir kardeşimiz. İstanbul Times Gazetesi ile de kent gazeteciliğine kalite getirdiğine inanıyorum” dedi.
Ali Gündüz’de şunları söyledi ”Hem kitap yazdığı için hem de imza gününde bizi bir araya getirdiği için Hüseyin beyi kutlarım. İmza gününe destek veren  Zeytinburnu Malatyalılar Dernek başkanı Suat Sarıkaya ve Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek başkanı Nadiye hanım çok güzel  bir çalışmaya katkı verdiler. Diğer derneklerinde bu tür çalışmalar yapmalarını öneriyorum” dedi.
İhsan Tezgider’de şunları söyledi
Ak Parti Seyitnizam Mahalle başkanıyım. Mahallem için bir toplantı yaparken bana verdiği “Gelişim ve Değişim Tarihi İçinde Zeytinburnu” isimli eserinden çok yararlanmıştım. Hüseyin abi  bana bir imza günü düşünüyorum dediği zaman hiç düşünmeden hemen yapın biz de elimizden gelen ne ise onu yapacağımızı söylemiştik. Bugün benim mahalle başkanı olduğum Seyitnizam’da Yine çok sevip saydığım Zeytinburnu Malatyalılar Dernek başkanımız Suat  Sarıkaya’nın başkanı olduğu Dernekte imza günü yapılıyor olması beni çok mutlu eti. İnşallah diğer dernekler de bu tür sosyal ve kültürel etkinlikler yaparlar” dedi.
Hüseyin Çetiner imza gününe katılan herkese teşekkür etti
Bugün burada bu imza gününü yapıyorsak  Zeytinburnu Malatyalılar Dernek Başkanı Sayın Suat Sarıkaya’nın,Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Nadiye Polat’ın, İş adamı İhsan Tezgider’inkatkı ve destekleri ile olduğunu vurgulamak isterim.
İmza günümüz oldukça yoğun ve coşkulu geçti. Burada bütün isimleri sayma imkanım yok ancak birkaç tanesini de yazmadan geçemeyeceğim. Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahalle muhtarı ve İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Genel Başkanı Selami Aykut’a, Zeytinburnu Gökalp mahalle muhtarı Celal Ertuğrul’a,baş azası Tülay Gençtürk’e,Fatih Mollafenari Mahalle muhtarı Mehmet Polat’a,Seyitnizam Mahalle muhtarı Ömer Algül’e,Ak Parti Zeytinburnu belediye meclis üyelerinden Mahmut Şengül’e ,Fevzi Altuğ’a, Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Canan Aysöndü’ye,Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Kemal  Yılmaz’a yardımcıları Levent Çotuk’a,Cemil Kırış’a,SP Başakşehir ilçe başkanı Yusuf Gülşen’e,CHP Başakşehir belediye Meclis üyesi Erdoğan Dulkadir’e,Zühtü Kurtulmuş Lisesi müdürü Mehmet Karaca’ya,DYP genel başkan yardımcısı ve Parti sözcüsü Kemal Abdullahoğlu’na,Tepebağ Dutluk Camisi Dernek başkanı Ayhan Özdemir’e,Cami İmamına, her türlü  etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan Alo Afişin sahibi Ali Gündüz’e, Duayen Gazeteci Mehmet Alpay ustaya, Zeytinburnu Pazarcılar Dernek başkanı Selahattin Sert’e, Salih Zeki Durmuşoğlu ve Eşi Asuman Durmuşoğlu’na,Faik Sönmez’e,Necati Korkut’a,Niyazi Süleymanoğlu’na,Tülay Ertunç’a,Abdurrahman Damaoğlu’na,Özcan Özkul’a,Abdullah Yerebakan’a,Engin Kabadayı’ya,Semira Diril’e,Perihan Akgün’e,Nurşen Örnek’e,Aziz ve Aydın Aydoğan’a,Orhan Sarıkaya’ya,Yazar Murat Akbaş’a,Bülent Yalçınkaya’ya,Koray Kamacı,Mustafa Tunç’a,Genel Yayın Yönetmenimiz Maksut Konyar’a,yazarımız,                                                 Hekimoğlu Süleyman Özcan’a,Turan Gençoğlu’na,Rıdvan Şit ve İsmet Algül başta olmak üzere bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.
Özellikle; başarılarımızda katkıları olan çalışma arkadaşlarımdan Erhan Şahin  ve Çağla Pekgüleç’e de teşekkür ederim.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)             

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 13:07

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11