banner56

Bütün Yurt'ta Karne heyecanı vardı

İlkokul,ortaokul ve liselerde bugün bütün yurtta ve KKTC de karne heyecanı yaşandı.Dersleri iyi olanlar güldü kötü olanlar ise ağladı. İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün San,ye Sezgin İlkokulunda yaptığı yarıyıl karne töreni renkli geçti.

Bütün Yurt'ta Karne heyecanı vardı
 Saniye Sezgin İlkokulu Müdürü Ali Akıllı okulunda yapılan törenden dolayı herkese teşekkür etti 

Saniye Sezgin İlkokulu Müdürü Ali Akıllı İlçe Milli Eğitim
 Müdürü Yakup Hayırlıoğlu başta olmak üzere şube müdürlerine,okul müdürü arkadaşlarına öğrenci velilerine ve  varlık sebepleri olan minik yavrularımıza teşekür ederim diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti. Çok şükür 2014-2015 eğitim ve öğretim sezonunu kazasız belasız geride bıraktık. Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz 2 haftalık yarı yıl tatiline girdi. Ben kendilerine sağlık ve sıhhat diliyorum. Özellikle ilk yarı yılda karnelerinde notları düşük olan öğrencilerimiz olabilir.Veliler kesinlikle kendi çocuklarını başkaları ile kıyasalamsınlar ve öğrencilerini demoralize edici konuşmalar yerine daha yapıcı sözler söylemelerinin 2.dönem için işe yaracağını tavsiye eden Saniye Sezgin İlkokulu müdürü Ali Akıllı dersleri zayıf olan öğreciler planlı ve progamlı bir şekilde çalışırlarsa onların da başarılı olacağına inadığını ifade etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Zeytinbuırnu İlçe Milli Eğitim
 Müdürü Yakup Hayırloğlu'da  Zeytinburnu ilçesi olarak her zaman olduğu gibi 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısında 50 binden fazla öğrencimiz ile bu süreci idareci arkadaşlarımız ile birlikte sorunsuz bir şekilde tamamladık.İnşallah öğretim yılının geriye kalan kısmını da sorunsuz bir şekilde tamamlarız dedi. İlçe Mill Eğitim Müdürü Hayırlıoüğlu 'da özlelikle velilere seslenerek sakın dersleri zayıf olan öğrecilerinizi rencide  edici konuşmalar yapmayın. Daha teşvik edici ve yapıcı konuşmalar yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız diyerek velileri uyardı.   

Fatma Süslügil İlkokulu müdürü Dilek Gürel başarı için planlı çalışma şart dedi

Fatma Süslügil İlkokulu Müdürü Dilek Gürel'de bütün kaner alan öğrencilere iyi tatiler diledikten sonra dersleri zayıf olanlar da bu karneyi bir fırsat olarak görsün ve düzeltmek için panlı bir çalışmanın içine girsin dedi. Gürel plnalı çalışma olmadığı zaman öğrendi ne kadar zeki olursa olsun yinede karne de eksiklillerin olabileceğini ifade etti.

Abay Ortaokuklu Müdürü Gülsüm Çınar zayıf not herşeyin sonu değil dedi

İstanbul Times TV muhabiri Çağla Pekgüleç'e konuşan Abay Ortaokulu Müdürü Gülsüm Çınar ise şunları söyledi "Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup Hayırlıoğlu'nun öncülüğünde bütün okul müdürleri olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza ne tür katkılar yaparız diye bütün bir yarı yıl çalıştık. 

Bugün 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını yarılayarak 15 günlük bir tatile girdik. Zayıfı olanların bu süre içinde nerede hata yaptıklarının hesabını yaparak yılın diğer kalan kısmında iyi not almak için çalışmalarını tavsiye ediyorum. Diğer müdürlerimiz velilerin düşük not nedeni ile öğrencilerine kızmamalarını söyeledikleri için ben aynı şeyleri tekrarlamak istemem. Yarı yıl tatili bütün camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun
"dedi

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)  

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 16:11

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11