banner56

Bursalı: “Bağcılar pırıl pırıl, düzgün insanların yaşadığı bir ilçe”

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı, ilçeye atandığı ilk günlerde çevresindeki bazı kişilerin, ‘Bağcılar çok zor yerdir.’ dediklerini belirterek, “Ancak gördüm ki Bağcılar gerçekte öyle değilmiş. Bağcılar gerçekten pırıl pırıl, düzgün insanların yaşadığı bir ilçe.” dedi.

Bursalı: “Bağcılar pırıl pırıl, düzgün insanların yaşadığı bir ilçe”
 Bağcılar Belediyesi’nin her ay düzenlediği Ebabil Kürsüsü adlı söyleşi programının konuğu Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı oldu.

Bağcılar Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Bursalı, ilçeye atandığı ilk günlerde çevresindeki bazı kişilerin, ‘Bağcılar çok zor yerdir.’ dediklerini belirtti. Günler geçtikçe ilçeyi çok sevdiğini ifade eden Bursalı, “Ancak gördüm ki Bağcılar gerçekte öyle değilmiş. Bağcılar gerçekten pırıl pırıl ve düzgün insanların yaşadığı bir ilçe.” dedi.

Bağcılar’ın Romalılardan bu yana yerleşim alanı olduğunu ifade eden Bursalı, günümüzde ise İstanbul’un en çok yatırımlarının hayata sunulduğu bir ilçe olarak dikkat çektiğini ifade etti.

İLÇENİZE SAHİP ÇIKIN

Bağcılar’dan metro ve tramvay hatlarının geçtiğini belirten Bursalı, Bağcılarlı gençlere öğütte bulunarak şunları söyledi:

“İlçenizin değerini bilin, sahip çıkın ve sevin. Kötü niyetli kişiler mutlaka olacaktır. O durumda bizler görevimizi yapıyoruz. Herkesin kurallara uyarak ve vicdanına danışarak yaşaması gerek. Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Kendi içinizdeki sese kulak verin.”

Bağcılar’ın 22 mahallesinde Yunus polislerin büyük bir özveriyle görev yaptığını anlatan Bursalı, polislerin görevlerini hakkıyla yerine getirdiklerini ifade etti. Trafik, pasaport, ehliyet görevlerinin yanı sıra polis merkezleri ve 40’a yakın mobilize ekip ile hizmet verdiklerini anlatan Bursalı, gerektiğinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nden destek aldıklarını da kaydetti.

“NÜFUS YOĞUNLUĞUNA GÖRE SUÇ ORANI FAZLA DEĞİL”

Bağcılar’ın nüfus yoğunluğuna göre suç oranının yüksek olmadığını da vurgulayan Bursalı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bağcılar’da güçlü aile yapısı veiyi komşuluk ilişkileri var. Bu güzel dayanışmaya sahip çıkılmalı. Çünkü her geçen gün insan ilişkileri eriyor, ciddi sıkıntılar yaşanıyor. İnsanlar birbirlerine saygı duymalı. Diyalog kopukluğu olmamalı. “

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 11:39

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11