banner56

Başkan Çağırıcı Twitter'ı En Doğru Kullanan İnsan Oldu

Dijital Araştırmalar Derneği’nin Dijital Kent 2015 Yerel Yönetimler Dijital Varlık Reytingi’ne göre Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İstanbul’da Twitter’ı en doğru kullanan belediye başkanı seçildi.

Başkan Çağırıcı Twitter'ı En Doğru Kullanan İnsan Oldu
Dijital Araştırmalar Derneği’nin Dijital Kent 2015 Yerel Yönetimler Dijital Varlık Reytingi açıklandı.  Dijital ve sosyal medya davranışları analizine göre Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hizmetlerinde Twitter’ı en doğru kullanan ilçe belediye başkanı oldu.

Belediyeler ve belediye başkanlarının en detaylı dijital ve sosyal medya performansı analizi kamuoyuyla paylaşıldı. Yapılan araştırmaya göre Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sosyal medyayı en iyi şekilde kullanan belediye başkanları arasında yer aldı. Dijital Varlık Reytingi’ne göre yine Başkan Çağırıcı, Twitter’ı en doğru şekilde kullanan belediye başkanı seçildi. Araştırmaya göre Başkan Çağırıcı, sosyal ağların doğru kullanımı, erişimi güncellemesi, etki ve etkileşiminde de başarılı bulundu.

“SOSYAL MEDYAYI ÖNEMSİYORUZ”

Günümüzün en önemli paylaşım ağları olan sosyal medyayı hizmetlerinde en doğru şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, duygularını şöyle ifade etti:
“Hizmetlerimizin sunumunda toplumun yakından takip ettiği sosyal ağlar da artık önemli bir yere sahip bulunuyor. Bağcılar Belediyesi olarak bu alanda da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Yerel yönetimlerde dijital ve sosyal medya uygulamaları önem kazandı. Bağcılar Belediyesi olarak farkındalık oluşturmak ve kurumsal hizmetlerimizin kalitesini arttırmak için her imkanı değerlendirmeye çaba gösteriyoruz. Gerek yüz yüze gerekse sosyal medya aracılığıyla halkımızla her vakit görüşme imkanımız oluyor. İlçemizi birlikte yönetiyoruz. Birlikte önemli projeleri hizmete sunuyoruz.” Hizmete sundukları projelerinin yurt içi ve yurt dışında örnek gösterildiğini de vurgulayan Çağırıcı, en son Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada da En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldüklerini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 13:16

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11