banner56

Başkan Çağırıcı “Siz Başkan Olsaydınız Ne Yapardınız?” Diye Sordu Vatandaş Yanıtladı

“Mahalle Buluşmaları”nda ilçe sakinleriyle buluşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar Belediye Başkanı olsaydın Bağcılar’da ne yapardın?” diye sorup verilen cevapları tek tek not aldı. Kurulduğu günden bu yana Bağcılar’da herkesi dinlediklerini söyleyen Çağırıcı, “Ortak akılla ilçemizde çok şey yaptık. Her gittiğimiz yerde aldığımız bir fikir, bir proje olarak büyüyor ve Bağcılarımıza bir hizmet olarak dönüyor” dedi.

Başkan Çağırıcı “Siz Başkan Olsaydınız Ne Yapardınız?” Diye Sordu Vatandaş Yanıtladı
 AK Parti’den 3. kez aday gösterilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılarlı hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Başkan Çağırıcı ve AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Güneşli, Barbaros ve Kazımkarabekir Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ortak akılla Bağcılar’ı yönettiklerini dile getiren Çağırıcı, “Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle gönül belediyeciliği Bağcılar’ın ruhunda var. Halk meclislerinde, istişarelerde, esnaf toplantılarında, görüş günlerinde ve dernek toplantılarında Bağcılar kurulduğu günden bu yana herkesi dinlemeye çalışıyoruz. Ortak akılla burada çok şey yaptık. Her gittiğimiz yerde aldığımız bir fikir, bir proje olarak büyüyor ve Bağcılarımıza bir hizmet olarak dönüyor” dedi. Çağırıcı, çalışmaları devam eden metro inşaatlarının bir yıl içinde tamamlanacağını ve hizmete geçeceği müjdesini de verdi. 

“Şeffaf yönetimin güzel bir örneğini burada yapmış oluyoruz”

Sohbet havasında geçen toplantıda Çağırıcı, “Bağcılar Belediye Başkanı olsaydın Bağcılar’da ne yapardın?” diye sorup vatandaşın proje, öneri ve fikirlerini aldı. Vatandaşlar, trafiğin sıkışıklığının yaşandığı yerlerdeki yoğunluğun çözümünden çevre düzenlemesine kadar çeşitli konularda fikir sundu.  İlçe sakinlerini dinleyen Çağırıcı, söylenenlerin hepsini eksiksiz bir şekilde not aldı.

İsmet Öztürk ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yeni döneme ilişkin mahalle sakinlerimizin yaşlılarla, gençlerle, kadınlarla, engellilerle veya yaşadıkları yerle ilgili görüşleri, düşünceleri ve önerileri varsa bize iletsinler diye bir araya geldik. Şeffaf yönetimin güzel bir örneğini de burada yapmış oluyoruz. Bütün mahallelerimizde bu programlarımız devam edecek”

Program sonunda günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 10:16

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11