banner56

Başbakan’ı engelli sporcular karşıladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Ordulular Sevgi Şöleni’nin girişinde engelli sporcular karşıladı. Başbakana ‘Hoş geldiniz’ diyen engelli sporcular yağlı boya tablo ve el işlemeli kilim hediye etti.

Başbakan’ı engelli sporcular karşıladı
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Dernekleri Platformu’nun düzenlediği 6. Ordulular Sevgi Şöleni’ne katıldı. Başbakanı, Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nun girişinde engelli sporcular karşıladı.



Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü’nün engelli sporcularından Hamide Kurt, Zübeyde Süpürgeci, Birol Kamar ve Ömer Cantay Başbakan’a ‘Hoşgeldiniz’ diyerek çiçek takdim ettiler. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, engelli sporcuların uluslararası başarıları bilgisi verilince onları tebrik etti. Kısa bir sohbetin ardından sporcular, Başbakan’a Bağcılar Engelliler Sarayı’nda kursiyerlerin yaptığı yağlı boya tablo ile Başbakanın ve eşi Emine Erdoğan’ın adı yazılı işlemeli minyatür kilim hediye edildi.



Hediyeler için teşekkür eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sporculara başarılarını devamını dileyerek, “Bir isteğiniz var mı?” diye sordu. Engelli sporcular da Başbakan’a teşekkür ederek Engelliler Sarayı’nın açılışına davet ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11