banner56

Bakan Bekir Pakdemirli: “Mışmışa (Kayısı) Her Platformda Sahip Çıkacağız”

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Bağcılar Belediyesi 7 Bölge 7 Renk Kültür ve Festivali’nde Malatyalılar Gecesi’ne konuk oldu. Tarımda çok daha iyi hizmetler vereceklerini söyleyen Pakdemirli, Malatyalılara “Sizin mışmış (kayısı) diye güzel bir meyveniz var. İşte bu mışmışa bakanlık olarak her zaman her platformda sahip çıkacağız. Bakanlık olarak dünyada lider olduğumuz ürünlere sahip çıkacağız. Bunun en başında mışmış geliyor” dedi.

Bakan Bekir Pakdemirli: “Mışmışa (Kayısı) Her Platformda Sahip Çıkacağız”
 Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 7 Bölge 7 Renk Kültür ve Sanat Festivali dün akşam Malatyalıları ağırladı. Festival kapsamında Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’nda organize edilen geceye Anadolu’nun dört bir yanından gelen ve İstanbul’da yaşayan Malatyalılar akın etti.

Programa iştirak eden Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, coşkuyla karşılandı. Meydanı dolduran Malatyalılara seslenen Pakdemirli, “Suyu sert insanı mert Malatyalı hemşehrilerime selam olsun. Sizin mışmış (kayısı) diye güzel bir meyveniz var. İşte bu mışmışa bakanlık olarak her zaman her platformda sahip çıkacağız. Bakanlık olarak dünyada lider olduğumuz ürünlere sahip çıkacağız. Bunun en başında Malatya’nın mışmışı geliyor. Malatya’nın kayısısını dünyaya tanıtmak, kültürünü yaşatmak için her zaman destek olacağız, çok çalışacağız. Biz tarımda inşallah başkanlık sistemiyle çok daha iyi hizmetler vereceğiz” dedi.

Malatyalının olduğu her yerde haktan, adaletten, mazlumdan yana alınan tavır vardır

23 Haziran seçimlerine vurgu yapan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “Malatyalı ne yapacağını bilir. Malatyalının olduğu her yerde haktan, adaletten, mazlumdan yana alınan tavır vardır. İstanbul’da her bir Malatyalı sandığa sahip çıkarsa, haktan ve haklıdan yana tavır alırsa 23 Haziran’da bir değil Binali İstanbul’a büyükşehir belediye başkanı olacak” diye konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da 23 Haziran seçimlerine vurgu yaparak İstanbulluları oy vermeye çağırdı. İlerleyen saatlerde ünlü türkücü Selahattin Alpay’ın verdiği konserin ardından katılımcılara Malatya’dan getirilen kayısılardan dağıtıldı.

Festivale AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya’dan gelen AK Parti ve MHP’li belediye başkanları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 10:08

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11