banner56

BAGİMDER 1 yaşında

İSTANBUL (AA) - Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği'nin (BAGİMDER) kuruluşunun 1. yılı kutlandı.Bağcılar Belediyesi'nden yapılan...

BAGİMDER 1 yaşında
 İSTANBUL (AA) - Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği'nin (BAGİMDER) kuruluşunun 1. yılı kutlandı.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, derneğin 1. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kayısı Bahçesi'nde program düzenlendi. Etkinik, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterisiyle başladı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yaptığı konuşmada, bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Bir yıl önce büyük bir heyecanla başladık. İlk günkü heyecanımız bugün de devam ediyor. Bu işin farkında olan güzel bir ekip var. Yeni dönemde de inşallah yeni imam hatip okullarına kavuşacağız. İnşallah yeni dönemde üç öğrenci yurdunu da inşa edip hizmete sunacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise derneğin güzel faaliyetlere imza attığını, bunların sonraki faaliyetlerin de habercisi olacağını vurguladı. Öztürk, "İmam Hatipli olmak; iddiası olan, coğrafyaya sahip çıkan insan demektir. Bizler de bu rahleyi tedristen geçtik. Büyüklerimizden miras aldık" değerlendirmesinde bulundu.

BAGİMDER Genel Başkanı Hasan Hüseyin Dönmez de ilçede 11 imam hatip okulu olduğunu hatırlatarak, her hafta okul müdürleriyle toplantılar yaptıklarını anlattı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 11:51

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11