banner56

Bağcılarlı yetim ve öksüz çocuklar Minopolis'te eğlendi

Bağcılarlı yetim ve öksüz çocuklar, bu yarıyıl tatilini de bolca eğlenerek geçirdi. Tatilde Marmara Forum’daki Minopolis Eğlence ve Eğitim Merkezi’ni gezen öğrenciler, çeşitli meslek gruplarının bulunduğu bölümde uygulamalı eğitim alırken bolca eğlendiler.

Bağcılarlı yetim ve öksüz çocuklar Minopolis'te eğlendi
Bağcılar Belediyesi, ilçedeki yetim ve öksüz öğrencilere unutamayacakları bir yarıyıl tatili yaşattı. Marmara Forum’daki Minopolis Eğlence ve Eğitim Merkezi’ne götürülen çocuklar, değişik meslek gruplarını uygulamalı olarak öğrenirken, çeşitli etkinliklerde bulundular.
Öğrenciler, 32 farklı istasyon’da bankacı, aşçı, kuaför, kepçe operatörü, itfaiyeci, diş hekimi, polis, bilim adamı, çiftçi ve kargocu gibi bir çok meslek istasyonunu ziyaret etti. 100 farklı mesleki görevde bulunan öğrenciler, cam boyama, keçe, ahşap boyama, cake pops, kinetik kum, define avı ve sihir atölyelerindeki çalışmalara da katıldı. 4-14 yaş aralığındaki çocuklara hitap eden Minopolis’te minik öğrencilere trafikte ve depremde yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.
“ÇOCUKLAR İLÇEMİZİN NEŞESİ”
Yetim ve öksüz çocuklara yönelik önemli projeleri hizmete sunduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Yavrularımız ilçemizin neşesi. Eğitim sürecinde her zaman yanlarında bulunduk. Yoğun bir ders programı geçirdiler. Yarıyıl tatilinde onları Minopolis Eğlence ve Eğitim Merkezi’nde ağırladık. Bolca bilgi sahibi oldular ve eğlendiler.” şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 13:06

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11