banner56

Bağcılarlı öğrenciler ygs öncesi stres ve yorgunluk attı

Bağcılarlı gençler, 13 Mart 2016 tarihinde yapılacak YGS (Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı) öncesi stres ve yorgunluk atmak amacıyla düzenlenen gezi programı kapsamında İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etti.

Bağcılarlı öğrenciler ygs öncesi stres ve yorgunluk attı
Üniversite sınavına hazırlanan Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, moral ve motivasyon arttırmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen gezi programına katıldı.
Gençlik Merkezi kursiyerleri, 13 Mart 2016 pazar günü girecekleri YGS sınavı öncesi Beyaz Gezi’ye katıldı. Üç otobüsle düzenlenen gezi ilk olarak Topkapı’daki Panoroma 1453 Tarih Müzesi’nden başladı. Öğrenciler, İstanbul’un fethinin görsel ve işitsel efektlerle canlandırıldığı odaları ziyaret etti. Program kapsamında Feshane’de ağırlanan öğrenciler daha sonra Eyüp Sultan Camisi’ne geçtiler. Öğrenciler, burada katılacakları sınavda başarılı olmak için bolca dua yaptılar. Öğrenciler ardından sırasıyla Miniatürk, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet ve Ayasofya camilerini ziyaret etti.
“ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”
Bağcılar’da gençlere, kadınlara ve engellilere yönelik önemli projeleri hizmete sunduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ‘’Bağcılar’ı eğitim yuvası haline getirmek için hizmetler sunuyoruz. Gençlik Merkezimizde öğrencilerimize sınav öncesi moral, motivasyon ve psikolojik destek amaçlı kurslar düzenliyoruz. Halk Eğitim Merkezimiz ile ortaklaşa üniversiteye hazırlık kapsamında destekleme ve yetiştirme kursları düzenliyoruz.” dedi.
“SINAVDAKİ BAŞARI ORANI ARTIYOR”
Üniversite sınavı sonrası adayların bilinçli tercih yapması için Üniversitemi Seçiyorum Projesi’ni hizmete sunduklarını kaydeden Çağırıcı, Gençlik Merkezi’nde de “Kampüs Bağcılar Fuarı’ düzenlediklerini belirtti. YGS sınavı öncesi düzenlenen gezi programında öğrencilerin stres ve yorgunluk attığını belirten Çağırıcı, “Bu programlarımız sınava giren gençlerimizin başarı oranını arttırıyor.” şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 11:30

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11