banner56

Bağcılarlı öğrenciler Sakarya ve Manisa’daki Kış Kampı için yola çıktı

Bağcılarlı öğrenciler bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kış Kampı’na uğurlandı. Sakarya ve Manisa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait kamplara katılacak olan ortaokul ve lise öğrencileri 6 gün sürecek kış kampının tadını çıkaracak. Bu yılki kampta Moğolistan’dan 10 öğrenci de yer alacak.

Bağcılarlı öğrenciler Sakarya ve Manisa’daki Kış Kampı için yola çıktı
Bağcılar Belediyesi’nin kültürel ve sosyal program kapsamında bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Kış Kampı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait Sakarya Pamukova ve Manisa Kırkağaç’da kurulacak.
Bağcılarlı başarılı ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan grup, Kış Kampı için uğurlandı. Bağcılar’dan bindikleri otobüslerle Manisa ve Sakarya’ya doğru yola çıkan öğrenciler, Sakarya Pamukova ve Manisa Kırkağaç’taki Şehzadeler Kampı’nda katılacak. Kamp sırasında öğrenciler şehir gezisi yapacak. Temel izcilik ve okçuluk eğitimine katılacak olan öğrenciler, sportif turnuvalarda da ter dökecek. 6 gün sürecek Sakarya’daki kampa 46, Manisa’daki kampa ise 92 öğrenci katılıyor.
“MOĞOL ÖĞRENCİLER DE KAMPA KATILACAK”
Sakarya’daki kampta 4 öğretmen ile 2 idareci ve Manisa’daki kampta da 8 öğretmen ile 2 idareci öğrencilere refakat edecek. Bu yılki kampa Bağcılar Belediyesi’nin konuğu olan Moğolistanlı 10 öğrenci de yer alacak. Kamplar Türkiye genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait tesislerde düzenleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 13:04

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11