banner56

Bağcılarlı milli karateciler 2’si altın 3 madalya kazandı

Bağcılar Belediyesi Karate Takımı sporcuları katıldıkları Uluslararası 29. Boğaziçi Karate Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek kürsüye çıktılar. Kilosunda ter döken Mensure Beyazıt 1’inci olurken, Ekrem Ömer Gül ise 2’inciliği elde etti. Veteran Grubu’nda da Hüsniye Ünal 1’incilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Bağcılarlı milli karateciler 2’si altın 3 madalya kazandı
Uluslararası 29. Boğaziçi Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Bağcılar Belediyesi’nin milli sporcularından Mensure Beyazıt 1’incilik kürsüsüne çıkarken, Ekrem Ömer Gül ise 2’inciliği kazandı.
Ataköy Aslı Çıkar Tekinalp Kapalı Spor Salonu bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Toplam 25 ülkeden 2 bine yakın sporcunun katıldığı şampiyona çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Şampiyonada her kategoride 4’er sporcu ülkesi adına mücadele verdi. Ülkemizi 25 kiloda temsil eden Mensure Beyazıt rakiplerini yenerek 1’incilik kürsüsüne çıkmayı başarırken, 38 kiloda mindere çıkan Ekrem Ömer Gül ise 2’inciliği kazandı. Yine Veteran Grubu’nda ise Hüsniye Ünal ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek 1’inciliğe ulaştı.
“KARATECİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”
Milli sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Milli karatecilerimiz ilçemizi yurt içinde ve yurt dışında en iyi şekilde temsil ediyorlar. Mensure Beyazıt, Ekrem Ömer Gül ve Hüsniye Ünal da katıldıkları müsabakalardan madalyalarla döndü. Onlara desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.   

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 16:04

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11