banner56

Bağcılarlı engelli basketbolcular liderliği korudu

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı, deplasmanda karşı karşıya geldiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı 68-67 yenmeyi başardı. Bağcılarlı engelli basketbolcular aldıkları galibiyetle liderliğini korudu.

Bağcılarlı engelli basketbolcular liderliği korudu
Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı Süper Lig yolunda bir engeli daha aştı. Bağcılarlı engelli basketbolcular, Şanlıurfa GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaştı. Başarılı basketbolcular zorlu deplasmandan da lider dönmeyi başardı.

Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan basketlerle 30-30 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı oyuncuları attıkları üçlüklerle 11 sayı öne geçti. Ardından maça asılan Şanlıurfalı engelli basketbolcular yetişerek maça ortak oldu. Şanlıurfalı engelli basketbolcular bir ara 8 sayı öne geçti. Ancak, maçı bırakmayan ve ekip oyunu sergileyen Bağcılarlı engelli sporcular maçtan 68-67 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

”Onlarla Gurur Duyuyoruz”
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ligde emin adımlarla yol alan Bağcılarlı engelli basketbolcuların her geçen hafta daha iyi oynadıklarını belirtti. Süper Lig’e yükselmek için ter akıtan engelli sporcularla gurur duyduklarını ifade eden Başkan Çağırıcı, “Onlara her zaman desteğimiz devam edecek.” dedi.a 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 11:28

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11