banner56

Bağcılarlı Atletler Madalyalarla Döndüler

Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımı sporcuları büyük bir başarıya daha imza attı. Antalya’da düzenlenen Türkiye Bedensel Atletizm Şampiyonası’nda ter döken sporcular altın madalyalarla döndüler.

Bağcılarlı Atletler Madalyalarla Döndüler
Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımı’nın 7 sporcusu Antalya’da düzenlenen Türkiye Bedensel Atletizm Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti.
Sporculardan Hamza Doğan yarıştığı gülle ve cirit atmada Türkiye şampiyonluğuna ulaşırken, Enes Şimşek ise cirit atmada 3’üncülüğü kazandı. Başarılı engelli atlet Hamide Kurt ise yarıştığı 100 metrede rakiplerini geride bırakarak 1’inci oldu. 200 metrede ter döken Zübeyde Süpürgeci ile 400 metrede yarışan Zeynep Acep de rakiplerine fark atarak 1’inciliği elde etti. Bağcılarlı engelli atlet Muhammed Süpürgeci ise erkekler 100 metrede 1’incilik ipini göğüslerken, Atilla Demir de 100 metrede 2’inci oldu.

‘’OLİMPİYATLARDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER”


Tekerlekli Sandalye Koşu Branşında Hamide Kurt ile Zübeyde Süpürgeci, 2016 Rio Paralimpik Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecek. Yine engelli sporcular önümüzdeki Haziran ayında İtalya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ter dökecek.

“KENDİLERİNE VERİLEN EMEĞİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORLAR”


Engelli sporcuların her yıl katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışlarda büyük başarılara imza attıklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Engelli sporcularımız kendilerine verdiğimiz emekleri en iyi şekilde değerlendirerek başarıdan başarıya koşuyorlar. Bağcılar ailesi olarak her zaman onlara destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah Rio Paralimpik Oyunları ile Avrupa Şampiyonası’nda da ülkemizi ve Bağcılar’ı en iyi şekilde temsil edecekler.” diye konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 13:03

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11