banner56

Bağcılarlı Annelere Anlamlı Hediye

Bağcılar’da Anneler Günü, anlamlı programlarla kutlandı. Halk Sarayı’nı çocuklarıyla tamamen dolduran anneler kendileri için hazırlanan programda buluşarak güzel anlar yaşadı. Yine Bağcılar Meydanı’nda düzenlenen etkinlik kapsamında da annelere karanfil dağıtıldı.

Bağcılarlı Annelere Anlamlı Hediye
 Bağcılar’da Anneler Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da annelere yakışır etkinliklerle kutlandı. Annelerin katıldığı ‘Anneler Günü Özel Programı’nda bir araya gelen anneler, Hanımeli Fasıl Grubunun anneler gününe özel seslendirdiği şarkılar eşliğinde yemek yediler.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Anneler ile anlamlı bir günde buluşmanın huzurunu yaşadıklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar ailesi olarak huzurun ve mutluluğun anlamını bulduğu bir ilçe oluşturduklarını kaydetti.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nı tamamen dolduran annelerin katıldığı programda bir konuşma yapan Başkan Çağırıcı, Bağcılar ailesi olarak huzur ve mutluluk içerisinde yaşadıklarını anlattı. Mimari değişim yaşayan ilçenin aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlerle de anıldığını kaydeden Çağırıcı, şöyle konuştu:

“Bağcılar’da yaşayan annelerimiz, engellilerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere herkes huzurlu ailenin fertleri olmanın ayrıcalığını yaşıyor. Katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi sunarken toplumun temel yapı taşı olan ailenin korunmasına yönelik projeleri hizmete sunuyoruz. Bu anlamda bize fikir veren ve projelerimizi hizmete sunmamızda yardımcı olan kadınlara teşekkür ediyorum. Bu güzel tabloyu birlikte oluşturduk.” şeklinde konuştu. Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in, ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ hadis-i şerifini hatırlatan Çağırıcı, “Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar bizim için bir gün değil her gün değerlidir.” dedi.

“ANNELERE KARANFİL DAĞITILDI”

Bağcılar Meydanı'nda Anneler Gününe özel dünenlenen programda Başkan Çağırıcı ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk annelere karanfil dağıttı.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 16:11

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11