banner56

Bağcıların Gururu

Taekwondocu Sena Nur Ertürk Balkan Şampiyonası’nda ikinci oldu

Bağcıların Gururu
Slovenya’nın Maribor şehrinde düzenlenen 16. Balkan Taekwondo Şampiyonası’na 11 ülkeden 487 sporcu katıldı. Şampiyonada 64 sporcu ile temsil edilen Türkiye, 41 madalya ile önemli bir başarı elde etti. Milli Takım'da yer alan Bağcılar Belediyesi sporcularından Sena Nur Ertürk, 51 kiloda Balkan ikincisi oldu.

Slovenya’nın Maribor şehrinde 10-12 Ekim tarihlerinde düzenlenen 16. Balkan Taekwondo Şampiyonası’na 11 ülkeden 487 sporcu katıldı. Şampiyonada 64 sporcu ile temsil edilen Türkiye, 41 madalya ile önemli bir başarı elde etti. Bağcılarlı taekwondocu Sena Nur Ertürk, Balkan Şampiyonası’nda ikinci oldu.

Türkiye, şampiyonayı 10 altın, 14 gümüş ve 17 bronz madalya ile tamamladı. Türkiye, yıldızlar kategorisinde takım halinde şampiyonluğa ulaştı. Büyükler kategorisine ise bir alt kategori olan ümit sporcularla katılan Türkiye, burada da takım halinde ikinci sırayı almayı başardı.

HEDEFİM BİRİNCİ OLMAK

Bağcılar Belediye Spor Kulübü, Taekwondo Takımı sporcularından Senanur Ertürk, şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, " Hocamız Kenan Çil bizi çok yönlü olarak eğitti. Marmaris'teki Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda birinci olarak Milli Takıma girmeyi hak ettim. Şampiyonada 3 rakibimi yenerek finale kaldım. Finalde Sırbistanlı rakibime 9-8 yenilerek ikinci oldum. Çok mutluyum. İnşallah hedefim önümüzdeki şampiyonalarda birinci olarak ülkemi temsil edeceğim" dedi.

SPORDA YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Balkan Şampiyonası’nda ikinci olan Sena Nur Ertürk’ü tebrik ederek, “Başarılı bir sonuç alan sporcumuzu canı gönülden kutluyorum. Son dönemlerde Bağcılar Belediye Spor Kulübündeki sporcularımız iyi sonuçlar alarak Bağcılar’ın adını dünyaya duyuruyorlar. Sporda yükselişimiz sürüyor. Belediye olarak spora ve sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 10:40

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11