banner56

Bağcılar’da umut murare rüzgarı

Tasavvuf Musikisi’nin tanınan isimlerinden Umut Murare, Bağcılar’da verdiği konserinde ilçe sakinlerine duygu dolu saatler yaşattı.

Bağcılar’da umut murare rüzgarı
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinliği Programı’na konuk olan Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Umut Murare birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Murare, orkestrası eşliğinde eserlerini okurken, izleyenler de eşlik etti.
Radyo Seymen’den Melih’in sunduğu programda seslendirdiği eserlerinde Peygamber Efendimiz’i (s.a.v) anlatan Umut Murare, insanların manevi dünyasına hitap eden hatıraları da paylaştı. Peygamber Efendimizi (s.a.v) rüyasında görmek isteyen bir müminin yaşamından örnekler de sunan Murare, “Bizlere Peygamber Efendimiz’i görmek nasip olmadı. İnşallah rüyamızda görmeyi Allah (c.c.) bizlere nasip eder.” diye konuştu. 
“YALANCI DÜNYA” DEDİ
Murare, programın açılışında “Biz Bu Yola Baş Koymuşuz” adlı eserini okudu. Sanatçı, ardından sırasıyla, “Yan Gönül”, “Aşkın Gözü Kördür”, “Yalancı Dünya” ve “Selamunaleyküm” adlı eserlerinin de yer aldığı birçok eserini seslendirdi.  

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 10:47

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11