banner56

Bağcılar’da Sahur Bereketi

11 ayın sultanı Ramazan ayı Bağcılar’da manevi iklimine uygun programlarla yaşanıyor. Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar’daki Karadeniz Dernekleri’nin ortaklaşa düzenlediği sahur programında dostluk ve kardeşlik mesajı verildi.

Bağcılar’da Sahur Bereketi
 Bağcılar’da Ramazan ayı manasına uygun programlarla yaşanıyor. Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’nda Bağcılar’daki Karadeniz Dernekleri’nin katkısıyla düzenlenen sahur programında bir araya gelen ilçe sakinleri aynı sofrada yöresel yiyeceklerden ve içeceklerden tattılar.

Bağcılar Times Haber Merkezi

 Programda bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Karadeniz Derneklerinin katkısıyla düzenlenen sahur programının önemine dikkat çekti. Bağcılar’da her Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirecek etkinliklere imza attıklarını ifade eden Çağırıcı,  Ramazan ayında en anlamlı programlara ev sahipliği yapan Bağcılar Meydanı’nda düzenlenen sahur programının da bu amaca yönelik olduğunu vurguladı. Çağırıcı,  şöyle konuştu: “Ülkemizin her yöresinden hemşehrilerimin yaşadığı ilçemizde dayanışma ve dostluk duygularını geliştirecek etkinliklerde buluşuyoruz. Bağcılar artık huzurun adresi oldu. Bu etkinlikleri düzenlememizde bize katkıda bulunan her kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerimize teşekkür ediyorum.”

Sahur programı sonunda davetliler İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’nın yaptırdığı duaya ‘’amin’ dediler. Karadeniz yöresine ait yiyeceklerin ikram edildiği sahur programına AK Parti Giresun Milletvekili Turan Alçelik, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, muhtarlar, cami görevlilerinin yanı sıra ilçe sakinleri katıldı

 Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 14:45

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11