banner56

Bağcılar'da Öğrencilere Ücretsiz Havuz

Toplam 10 yüzme havuzunun hizmete sunulacağı Bağcılar'da Kazım Karabekir Mahallesi'nde hizmete sunulan kapalı yüzme havuzu yoğun ilgi görüyor.

 Bağcılar'da Öğrencilere Ücretsiz Havuz
İnşaatı tamamlanan Evren Mahallesi Yüzme Havuzu da yakında açılacak. Öğrenciler kapalı yüzme havuzlarından ücretsiz yararlanacaklar.

Yaklaşık 200 bin öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar ilçesinde gençlerin boş vakitlerini değerlendireceği önemli projeler hayata geçiriliyor. 68 noktada ücretsiz güvenli internetin hizmete sunulduğu Bağcılar ilçesi yeni dönemde 10 kapalı yüzme havuzuna sahip olacak.

Hazırlanan projelerde gençlere öncelik tanıyan Bağcılar Belediyesi, inşa ettiği kapalı yüzme havuzlarını hayata geçiriyor. Bu kapsamda Kazım Karabekir Mahallesi'nde hizmete sunulan kapalı yüzme havuzu ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Altı ay önce açılan kapalı yüzme havuzu gençlerin ve çocukların ikinci adresi oldu. Yüzme öğrenen çocukların fiziksel gelişimine katkı sağlayan havuzlar ayrıca onların hoşça vakit geçirdikleri adres oldu.

EVREN MAHALLESİ YÜZME HAVUZU YAKINDA HİZMETE AÇILACAK

Yapımı tamamlanan Evren Mahallesi'ndeki kapalı yüzme havuzu da hizmete sunulacağı günü bekliyor. Çevre ve bahçe düzenlemesi yapılan havuz, yakında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak. 100. Yıl, Demirkapı ve Kemalpaşa mahallelerindeki kapalı yüzme havuzu inşaatları devam ediyor. Yine Yıldıztepe ve Çınar mahallesi yüzme havuzu projeleri de hayata geçirilecek.

YENİ DÖNEMDE DE ÖNCELİĞİ GENÇLERİMİZE VERECEĞİZ

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, geçtiğimiz dönem göreve başladıklarında önceliklerinin her zaman gençler olacağını ifade ettiğini hatırlatarak, "Yeni dönemde de yine gençlerimize ve onların eğitimine öncelik vereceğiz. Onların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunabilecek projeleri hayata geçiriyoruz. İzci Kampları, Yaz Okulları ve Yaz Kampları'na her yıl katılım artıyor. Bu kamplarımıza katılan öğrencilerimiz kaynaşıyor ve arkadaşlık ortamında çeşitli aktivitelerde bulunuyorlar. Gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak için çok önemli ve faydalı projeleri hayata geçiriyoruz. Öğrencilerimiz kapalı yüzme havuzlarımızdan da ücretsiz olarak yararlanıyor." şeklinde konuştu. Havuzdan faydalanmak için başvuranlardan ilk kayıtta spor yapabildiğine dair sağlık raporu, Hepatit B Testi, Tam İdrar Tahlili ve 2 adet fotoğraf isteniyor. Havuzlardan faydalananlar için mayo veya şort, bone, havlu ve terlik gerekiyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11