banner56

Bağcılar'da Kuran-ı Kerim Ziyareti

Bağcılar’da Ramazan ayının bereketi her gün sunulan anlamlı programlarla devam ediyor. Bağcılar Ramazan Etkinlik Alanı’nı dolduran ilçe sakinleri Ramazan ayına uygun programlar izlerlerken, Kur’an-ı Kerim dinleyerek de ruhlarını dinlendiriyorlar. Ataköy Camii İmam Hatibi Adem Karabey ile Ataköy Ömer Doruk Camii İmam Hatibi Faruk Yazar okudukları Kur’an-ı Kerim ile Bağcılarlılara farklı duygular yaşattılar.

Bağcılar'da Kuran-ı Kerim Ziyareti
 Bağcılar, mübarek Ramazan ayında anlamına uygun programlara ev sahipliği yapıyor. Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Kur’an Gecesi’nde birbirinden ünlü imam-hatipler okudukları Kur’an Tilavetiyle davetlileri duygulandırdılar.
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Kur’an Gecesi Programı’na Ataköy Camii İmam –Hatibi Adem Karabey ile Ataköy Ömer Doruk Camii İmam-Hatibi Faruk Yazar katıldı.

“KUR’AN TİLAVETİYLE DUYGULANDIRDILAR”

Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuyan Karabey ile Yazar, etkinlik alanını dolduran Bağcılarlıları duygulandırdılar. Dünyaca ünlü imam -hatipler Karabey ile Yazar Kur’an Tilaveti sunarken aynı anda ekranda meali yer aldı.

“İLÇE MÜFTÜSÜ SULA DUA YAPTIRDI”

Program sonunda Bağcılar İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, dua yaptırdı. Kur’an Tilavetini ‘huşu’ içerisinde dinleyen ilçe sakinleri ardından da Hasan Hüsnü Sula’nın yaptırdığı ‘duaya’ hep birlikte ‘amin’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 10:55

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11