banner56

Bağcılar'da Çorbacıya Kanlı Baskın: 1 Ölü, 5 Yaralı

Bağcılar'da bir işkembe salonuna düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Bağcılar'da Çorbacıya Kanlı Baskın: 1 Ölü, 5 Yaralı
Bağcılar'da bir işkembe salonuna düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Bağcılar Merkez Mahallesi Bağcılar Caddesi'nde bulunan restoranda 02 Ocak'ta meydana geldi. Henüz belirlenmeyen bir nedenle çorba salonuna biri kadın üç kişi geldi. Bu kişilerden ikisi dükkana girerek rastgele ateş etmeye başladı. Kadın ise dükkanın dışında bekledi. Açılan ateş sonucunda çalışanlar ve müşterilerden 6 kişi yaralandı.
Restoranda bulunanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılara ambulansla çevre hastanelere sevk edilirken ağır yaralı 2 çocuk babası Nihat Gülgen yolda hayatını kaybetti. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olaydan birkaç gün sonra polis tarafından biri kadın iki şüpheli yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken kadın şüpheli serbest bırakıldı. Polis ateş açan diğer şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

ARKAMIZDAN MASAYA DOĞRU ATEŞ ETTİLER

Yaralılardan Hüseyin Karadağ, sırtından ve bacağından vurularak ağır yaralandığını yaklaşık 12 gün hastanede tedavi altında kaldığını belirtti. Karadağ olayı ise şöyle anlattı: "Bağcılar'da çorba içmeye gittiğimiz bir mekanda arkadaşlarımızla tokalaşıp dışarı çıkacağımız esnada biranda silahlar patlamaya başladı. İki kişi arkamızdan masaya doğru ateş etti. Yanımda olan bir arkadaşım olay yerinde vefat etti. Ben ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldım. 3 kişi de orada ayaklarından vuruldu. Olay gece 02.00 sıralarında meydana geldi. Ateş eden kişileri daha önce hiç görmemiştim. Onları tanımıyordum. Bize ateş eden şüphelilerin biran öce bulunmasını istiyorum. Olayla ilgili hiçbir bilgim yok, bunun araştırılması ve suçluların bulunmasını istiyorum"

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Yaşanan silahlı saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kadın, kapı önünde beklerken silahlı 2 kişi içeriye girerek kurşun yağdırıyor. Peşpeşe sıkılan kurşunlarla 6 kişi yere yığılıyor. Saldırganlar daha sonra dışarı çıkarak kaçarken olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri ile polisin geldiği görülüyor. - İstanbul 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 12:37

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11