banner56

Bağcılar'da Çocuklar Kışın da Eğlenebiliyor

Bağcılar’da hizmete sunulan kapalı oyun parkına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

 Bağcılar'da Çocuklar Kışın da Eğlenebiliyor
 

Çocuklar havaların soğuması ile birlikte Bağcılar Belediyesi tarafından hizmete sunulan tesislere yoğun ilgi gösteriyor. İçerisinde müzik ve kitap okuma odası bulunan parkta zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan aktivitelere katılan çocuklar, güvenli ve sıcak bir ortamda vakitlerini değerlendiriyor. Çocukları ile birlikte tesiste vakit geçiren anne ve babalar, "Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte havalar iyice soğudu, çocuklarımız okul dışındaki vakitlerini eğlenerek ve öğrenerek geçiriyor. Tesis, çocuklarımızı zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına da önemli bir görevi yerine getiriyor. Ebeveynler olarak onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Böylesine güzel bir tesisi hizmete sunduğu için Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı'ya teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını ifade ettiler.

Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden BağcılarBelediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Yavuz Selim Kapalı Oyun Parkı'nın da bu anlamda önemli bir hizmeti yerine getireceğini söyledi. Bağcılar'da 8D Sinema Planetaryum, kapalı yüzme havuzları, Dil Evi gibi önemli projeleri hizmete sunduklarını hatırlatan Çağırıcı, şunları söyledi:

"Mimari açıdan gelişen ve dönüşen ilçemizin sosyal ve kültürel zenginliğine de önem veriyoruz. Bu anlamda inşasını tamamladığımız Yavuz Selim Kapalı Oyun Parkı'nı da hemşehrilerimin hizmetine sunuyoruz. Gençlerimizin zihinsel ve fiziksel yönden gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz."

"ÇOCUKLARIMIZA ÖNCELİK VERİYORUZ"

Hz. Mevlana'nın 'Bir neslin geleceğini bir önceki nesil hazırlar' sözünü hatırlatan BağcılarBelediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çocukların eğitimine katkı sağlayacak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutacak projeleri hazırlayıp hizmete sunduklarını belirtti. Çağırıcı, "Katılımcı belediyecilik adına ilçemize katkı sağlayan projeleri hazırlıyoruz. Bu anlamda hemşehrilerimin görüş, düşünce ve isteklerini dikkate alıyoruz. Projelerimiz yoğun ilgi görüyor, kapalı oyun parkı da amacına uygun biçimde hizmet vermektedir. Yavrularımız sıcak aile ortamında bilgi ve görgülerini geliştiriyor, hoş bir şekilde vakit geçiriyor. Anne ve babaların memnuniyeti de bizi ziyadesiyle mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Kapalı oyun parkındaki bina oturum alanı 400 metrekareden oluşuyor. Tesisin toplam kullanım alanı ise 410 metrekareden oluşuyor. Öğrencilerin boş vakitlerini değerlendireceği tesisteki peyzaj alanı ise 610 metrekareden oluşuyor. Öğrencilerin boş vakitlerini değerlendireceği tesisteki peyzaj alanı ise 610 metrekareden oluşuyor. Tesiste ayrıca, ziyaretçilerin boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için kitap okuma odası ve müzik odası da bulunuyor. - İstanbul

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 11:40

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11