banner56

Bağcılarda Bir Yılda 12 Bin 500 Kişi Evlendi

Düzenlenen Toplu Düğün Şölenleriyle ihtiyaç sahibi çiftlerin dünya evine girdiği ve evlilikte 40 yılı geride bırakan çiftler için özel programların düzenlendiği Bağcılar’da her yıl binlerce çift dünya evine giriyor

 Bağcılarda Bir Yılda 12 Bin 500 Kişi Evlendi
Evlilik kurumunun yaşatılması adına önemli projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar’da geçtiğimiz yıl da binlerce çift dünya evine girdi.

Bağcılar Times Haber Merkezi 

Bağcılar Belediyesi Evlendirme Şefliği’ne 2014 yılı içerisinde 6 bin 250 çift (12 bin 500 kişi) kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Toplumun temel taşı olan evlilik kurumunun yaşatılması adına örnek projeleri hizmete sunmasıyla tanınan Bağcılar Belediyesi her yıl toplu evlendirme şöleni düzenliyor.

Şölenlerde ihtiyaç sahibi çiftler dünya evine giriyor. Çiftlerin çeyizleri ile gelinlik ve damatlıkları da hayırseverlerin yardımıyla Bağcılar Belediyesi’nce karşılanıyor. Gençlere evliliğin ve aile kurumunun önemini anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bu amaçla düzenledikleri programların ilgi gördüğünü ifade etti. “Bir Yastıkta Kırk Yıl” adlı projeyi anlatan Çağırıcı, “Aile, toplumun çekirdeğini oluşturuyor.





Boşanma rakamlarının arttığı bir dönemde, ailenin önemine dikkat çekmek için böyle bir program gerçekleştiriyoruz. Evlilikte 40 yılı geride bırakmış çiftler, mutlu yuvalarında sevgi ve dayanışma duygusuyla yaşamanın en güzel örneğini sergiliyorlar.” dedi. Evliliği teşvik edici projelere önem verdiklerini anlatan Çağırıcı, dünya evine giren çiftlerin mutluluklarını paylaştıklarını ifade etti.
 
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 23:54

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11