banner56

” Bağcılarda 97 Kişilik Ekip İle 24 Saat Aralıksız Tuzlama“

Akşam saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı özellikle kentin batısında ve yüksek kesimlerinde etkili olurken Bağcılar’da da ilçe sakinlerinin olumsuz koşullardan etkilenmemesi amacıyla kar tuzlama ve temizleme işlemine hız verildi. Bağcılar Belediyesi 97 kişilik personel ile dönüşümlü olarak tuzlama çalışmalarını 24 saat boyunca sürdürüyor.

” Bağcılarda 97 Kişilik Ekip İle 24 Saat Aralıksız Tuzlama“
Bağcılar Belediyesi, İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışına önlem alarak ekipleri acil durum haline geçirdi. Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım ekipleri, 24 saat hizmet verecek şekilde çalışıyor. Ana arterler ve ara caddelerde tuzlama hizmeti veren 9 adet kar tuzlama robotu, 4 adet tuzlama kamyonu 2 greyder, 4 beko loder ve 2 adet tuz yüklemede kullanılacak iş makinesi ile 97 personel 24 saat aralıksız tuzlama işlemini sürdürüyor.

“GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Yüzyıl, Göztepe ve Mahmutbey mahalleleri başta olmak üzere ilçe genelinde, özellikle rampa ve kuzeye bakan yollarda yaşanabilecek olumsuzluklara karşın önlemler aldıklarını belirtti.
Çağırıcı şunları söyledi:

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım birimi, İstanbul Büyükşehir Belediyemizle irtibatlı olarak, vatandaşlarımızın olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun kar yağışı ile mücadele çalışmalarında tüm ana arter ve ana arter niteliğindeki yollarda gerekli çalışmalar yapıyor. İlçemizdeki trafiğe kapalı sokaklarda, yaya sirkülasyonunun fazla olduğu meydan ve caddelerin kaldırımları ile cami, ve hastane çevrelerinde de gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hemşehrilerimin olumsuz kış şartlarından etkilenmemesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik.” 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 11:27

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11